2777
2789

مثلا خونه رو کثیف کنند همش در یخچال وواکنندلحاف تشک و جمع کنی باز بریزن کابینتا رو بریزن هی جمع کنی باز بریزن😡اسباب بازیارو ریختن بازی نمیکنند هم میخوای جمع کنی میخوان بازی کنند،زیر پاشون چیزی بزارن شیرو دوساعت واکنند

دعواشون نمیکنین چیکار میکنین اگه هرچی با زبون خوش هم بگی گوش ندن

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

چرانمیکنیم میکنیم خوبشم میکنیم.

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

من دوتا دختر دارم خدا شکر اصلا  خرابکاری نمیکنن فقط کوچیکه مادام فقط گریه میکنه همین اصلا به وسایل خونه دس نمیزنن

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دخترم ۵ سال ونیمشه ازین کارا کنه حتما تذکر میدم ورعایت نکنه محرومیت

اما کوچکتر بود دعواش،نکردیم خدایی

الان داداشش خوابیده هی بادکنک صدا میده چندبار گفتم آروم ول کن نیس

گفتم بادکنک رو جمعش میکنم حالا ببین

میگه مگه چکار کردم😁

الان دخترم ۵ سال ونیمشه ازین کارا کنه حتما تذکر میدم ورعایت نکنه محرومیت اما کوچکتر بود دعواش،نکردی ...

مال من دوتان فقط باید دعواشون کنم که خرابکاری نکنن

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
چرا دعوا میکنم اما داد نمیزنم و جیغ نمیکشم.بیشتر وقتا میگم میخوای دعوات کنم؟!یا میخوای به حرفم گوش ن ...

واییی مال من دوتان دیگه دیوونه شدم اینقدر جیغ وداد میکنم بعضی وقتا هم میزنم😔😢

واییی مال من دوتان دیگه دیوونه شدم اینقدر جیغ وداد میکنن بعضی وقتا هم میزنم😔😢

نه داد بزن نه کتک

ی مدت خودتو کنترل کن عادت میکنی

اون دست بیقرارتم غلاف کن بزرگترشن بهت برمیگردن هیچی برات نمیمونه

دعوا کردن محرومشون کن از بازی از کارتون از چیزی که دوست دارن مثلا اینجوری تنبیه کن

داد زدن رو بذار نوجوان شدن کم اوردی ی داد بزن

از الان دادوکتک بزنی اونموقع کتک میخوریا

از من گفتن البته دوراز جونت😍

از فردا صبح شروع کن و بخاطر خودت محلشون نذار

خرابکاری کردن صداشون کن باهات جمع کنن اگر بزرگترن خودشون جمع کنن

خرابکاریاشونو خودت جمع نکن

نه داد بزن نه کتک ی مدت خودتو کنترل کن عادت میکنی اون دست بیقرارتم غلاف کن بزرگترشن بهت برمیگردن ه ...

یکی ۴سال و نیمه یکی دوسال ونیم مخصوصا این کوچیکه یه کارایی میکنه دستشوییشو نگه میداره خوشش میاد همش دست میزنه اونجاش تا وقتی که کم کم دستشوییش میریزه جلوی شلوارش😤واقعع دیگه کم آوردم اصلا گوش نمیده

یکی ۴سال و نیمه یکی دوسال ونیم مخصوصا این کوچیکه یه کارایی میکنه دستشوییشو نگه میداره خوشش میاد همش ...

خب خیلی کوچیکه 

خودت زود زود ببرش جیش

دعولش نکن بخاطر این مسیله

بزرگه ماشالا خوبه باهاشون حرف بزن قانون بذار اگر روی بزرگه کار کنی کوچکترم یاد میگیره

من الان دخترم ی عادتی داره تا غذا رو ندم بهش تا ۲ ساعتم میشینه پای غذاش منم بچه کوچیک دارم سختمه بشینم باهاش حوصله م نمیشه غذارو میذارم دهنش انقدر تنبل شده برا خوردن

البته تقصیر خودمه دیگه اینو باید درستش کنم انشالله

خب خیلی کوچیکه  خودت زود زود ببرش جیش دعولش نکن بخاطر این مسیله بزرگه ماشالا خوبه باهاشون حر ...

ممنون از راهنماییت 😚خیلیی خستم😖