2777
2789
عنوان

اعتماد بنفس بفنا رفته

109 بازدید | 5 پست

مامانا تاقبل بدنیا اومدن بچه ها (دوقلو۱۶ماهه دختروپسردارم)وحتی بارداری واقعا اعتماد بنفس بالایی داشتم.توخونه آرایش ک میکردم محشر میشدم😁

بیرونم اصلا اهل آرایش نبودم ولی احساس خوشگل بودن داشتم خداییش.اندامم عالی بود

ولی الان با بارداری و زایمان و سختی های بچه ها حس میکنم اصلن خوشگل نیستم.صورتم حس میکنم پف داره وبزرگ شده.خوشگل ب چشم خودم‌نمیام.اندامم ک قربونش برم بهم ریخته.درکل حس میکنم از شوهرم پیرتر شدم یا دربرابرش زشتم....چه قبلن و چه الان هیچ کار برای زیبایی نمیکردم. الانم نمیکنم...نمیدونم چیکارا بکنم ...یعنی بگم‌حتی ی مرطوب کننده هم نمیزنم...میشه بگین چکارا میشه بکنم یکم اعتماد بنفسم برگرده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
فقط اگه اینجایه چیزگفتن ناراحت شدی به دل نگیربعضی هافقط بجای راهنمایی ناراحت میکنن

ممنون گلم اره حس میکنم نی نی سایت چند وقته جای ادمای عقده ای شده.اگ کسی توهین کنه گزارش میزنم ومحل نمیزارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم اره حس میکنم نی نی سایت چند وقته جای ادمای عقده ای شده.اگ کسی توهین کنه گزارش میزنم ومحل ن ...

بنظرم به خودت برس همون قدرامکانات کم که داری به خودت برس مهم دیدادم هابه خودشونه شوهرتم ببینه ازخودت خوشت میادهیچ کدوم ازاینایی که گفتی نمیشه