2777
2789
عنوان

بیاید بگید کادو از همسرتون چیا می گیرید و سورپرایز ها تون چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 86 پست

شوهر من بسی بی ذوق تشریف داره برعکس خودم😐😐😐

حالا خواهرم خیلی بیذوقه برعکس شوهرش😐😐😐

همه مراسمات یادم میمونه و حتی شده یه جشن کوچولو 

ولی شوهرم نهایت مثلا بگه تولدت مبارک فلان سهم رو برات خریدم😫😫😫😫

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگوو ۲۱ تولدمه حسرت یه بار سورپرایز ب دلم مونده

تولدت مباااااارک

منم متولد۲۱دی هستم  

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓
باز خوبه یعنی به فکرت هست

اره خدایی بفکرمه 😅 ولی یکم خشکه اما همیشه هر چی گفتم برام انجام داده مثلا دوچرخه ثابت و چرخ خیاطی میخاستم همیشه میگفتم وایدخیلی دلم میخواد روز زن گفت میخام برات کادو بخرم بگو بین این دوتا کدوم ترجیح میدی😅ولی ایکاش یبار بره بگیره سوپرایز کنه بدون نظر

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
همسر من تا الان نشده حتی در حد خریدن یه پفک سوپرایزم کنه  منظورم نیست خرید خونه نمی کنه  ...

اوووو من یه بار تولدم افتاده بود ماه رمضون همون روز بر حسب اتفاق قرار بود دوستامونو ببینیم خیلی مستقیم بهش گفتم کیک بخر منو سورپرایز کن گفت من بلد نیستم 😐. فکر کن 😂😂😂😂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شوهر من بسی بی ذوق تشریف داره برعکس خودم😐😐😐 حالا خواهرم خیلی بیذوقه برعکس شوهرش😐😐😐 همه مراسم ...

سهم کادو گرفتی ؟ به ضررت شد که 😉😂😂😂😂😂

تولدام اکثرن طلا گرفته یبار ساعت پارسال رفتیم بیرون اومدیم کیک اینچیزا گرفته بود خواهرم اومد تزئین کرد برگشتیم سورپرایز شدم همینجوریم میره شال لباس کفش چیزی میگیره   

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

شوهر منم اهل سورپرایز کردن نیست هرسال تولدم میگه چی لازم داری برات بخرم میبرم بیرون همونو برام میخره دیگه امسال خیلی خودشو کشت یه شب قبلش خونه مادرش بودیم کیک تولد خرید آورد خونه مامانش خوردیم که من اصلا خوشحال نشدم از این کارش من تولد دو نفره دوست دارم نه خونه ی مادرشوهر خب حداقل خونه ی بابای خودم اینکارو می‌کرد بهتر بود 

سهم کادو گرفتی ؟ به ضررت شد که 😉😂😂😂😂😂

یه بار تو عمرش کادو داد 

اونم شانس خوشگل ما بورس اسهال شد.😑😑😑

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها ی راهنمایی من شوهرم خیلی گل میخره وضع مالیمونم خوب نیست میخوام بهش بگم پس انداز کنیم میگم میخوره تو ذوقش میخوام بگم نخره میگه تو خیلی بی ذوقی من خونم خیلی کوچکه شاید ده تا سبد گل مصنوعی دارم شایدم بیشتر چیکار کنم 

یه بار تو عمرش کادو داد  اونم شانس خوشگل ما بورس اسهال شد.😑😑😑

الهی 😂😂😂 منم همینو میگم پفک کادو گرفته بودید سود کرده بود