2777
2789
عنوان

خانوما نظر بدین لطفا

28 بازدید | 1 پست

ببخشید یکم طولانی میشه ولی باید کامل توضیح بدم

من یه دوست دارم که ۱۴ ۱۵ ساله باهمیم خیلی صمیمی هستیم و چند سالی هستش که رفت و آمد خانوادگی و حتی فامیلی داریم. تا الان مشکلی وجود نداشت تو این ارتباطات و همه راضی بودیم. 

تا اینکه اخیرا بعنی از حدود یه سال پیش که من ازدواج کردم و خونه شخصی دارم تو خونه م دورهمی میگرفتم و این دوستم و دختر داییش که با اونم هم سن و دوست هستیم رو همراه برادرم دعوت میکردم خونه م. نگید اشتباه کردی که هم من پشیمونم هم دوستم. مدتیه متوجه شدیم برادرم با اون دختر رابطه دارن. اولش من خیلی ناراحت شدم چون در جریان بودم که اون دختر تازه رابطه شو با یکی دیگه تموم کرده و هنوز ناراحته بابت اون موضوع و میترسیدم که به برادرم آسیبی بزنه اما خودمو قانع کردم کن به من ربطی نداره و برادرم خودش باید تصمیم بگیره. این دو نفر رابطه شونو پنهان کرده بودن و هیچی نمیگفتن و ما هم فکر میکردیم چون هنوز به نتیجه ای نرسیدن نمیگن و هر وقت موقع ش بشه علنی میکنن. اما مشمل اینجا بود که اینا رابطه شونو پنهان کردن ولی تو جمع رفتارهای خیلی زننده ای دارن. مدام پیش هم میشینن. شوخی دستی میکنن. سر سفره بشقابشونو یکی میکنن و... که این نسائل خیلی من و مادرم و خانواده دوستمو ناراحت میکنه. این رفتارا بیشتر از طرف اون دختره اما برادر منم چیزی نمیگه و همراهی میکنه و برادرم وقتی متوجه ناراحتی من میشه با تندی حتی تو جمع به من میگه تو زندگی من دخالت نکن و اون دخترم شروع میکنه غیر مستقیم همینو میگه.

جای من و دوستم باشید چیکار میکنید؟

چون باعث شدن ما دور همی ها و جمع هامونو کنسل کنیم و میترسیم در نهایت رو رفت و آمد و رلبطه خانواده من با دوستم تاثیر بزاره