2777
2789
عنوان

تهران پیروزی

512 بازدید | 14 پست

سلام خووشگلا شبتون بخیر 😘😍امیدوارم حالتون خوب باشه .من مژه کارم و هرکس سوالی ..داشت بپرسه😘قیمت های کارامم میزارم ببنید😘😍از چند روز دیگم پیج کاریمو راه میندازم هرکس مایل بود بگه ایدیمو براش ارسال کنم . اگر کسی خواست وقت بگیره (برای بهمن)چون ارایشگاه تعطیله از الان بهم بگه😍

لیفت و لمینت مژه  ۷۸ تومان +تقویتی

لیفت ابرو ۷۸ تومان

کاشت مژه55تومان 

اکستنشن مژه هم بستگی به مدلی ک میخواید داره .والیوم .. عروسکی.. کلاسیک

کار بافت هم انجام میدم (هلندی،تیغ ماهی،دندون موشی،هلندی کف سر،بافت بی نهایت،بافت سه بعدی،بافت فرانسوی،بافت مکزیکی ،بافت با موی اضافه و .. بافت چهارتایی ،بافت تیغ ماهی کف سر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ایدیتو اینجا بزار.مگه نمیخوای پیجت باز،باشه...فرق کاشت با لیفت و لمینیت چیخ

چشم فدات شم 😘😍من تازه دارم شروع میکنم به فعالیت و در حال حاضر پیج کاری ندارم و فقط پیج شخصی دارم ولی از چند روز دیگه پیج کاریمو راه میندازم . عزیزم فرق کاشت با لیفت و لمینت خیلی زیاده ،کاشت مژه مصنوعی با چسب گیاهی روی مژهاتون اضافه میشه اما لمینت باعث تقویت مژه میشه و همچنین ۲۵ الی ۳۰ روز اگر مژهاتون صاف باشه ۲۵ الی ۳۰ روز مژهاتون فر میشه و بلند تر و مشکی تر 😘

کجای پیزوزی هستی عزیزم؟ من محل کارم اونجاست اگه وقت کردم حتمن میام 

بفرمایید فداتشم قدمت رو چشم😍😘عزیزم نزدیک مترو نبرد ،هروقت خواستید تشریف بیارید بگید ادرس دقیق رو براتون ارسال کنم 😘😍(ولی برای بهمن ماه چون فعلا ارایشگاهه تعطیله)

عزیزم چون من یک ماهه شروع کردم و فقط هزینه موادم رو میگیرم😍😘

عزيزم يه سوال دارم 

من ميترسم مژه هاي خودمم بعد كاشت بريزه خيليا اينطور شدن انگار

ولي كاشت خيلي دوس دارم ، ميريزه واقعا؟؟

خدا ب كسبتون بركت بده

تورو خداااااااا لايك نكنين
عزيزم يه سوال دارم  من ميترسم مژه هاي خودمم بعد كاشت بريزه خيليا اينطور شدن انگار ولي كاشت خي ...

فدات شم من مرسی بابت دعای قشنگت .عزیزم اگر چسب گیاهی نباشه بله به مژتون اسیب میرسونه ولی اگر چسب گیاهی باشه امکان ریختن مژه خییییلی کمه و اگر احساس احساس کردید داره مژتون رو اذیت میکنه میتونید وازلین به مژهاتون بزنید و بوخور اب  و اروم اروم مژه های کاشت رو جدا کنید ،تو بیشتر سایت ها و کتاب ها نوشته کاشت و اکستنشن مژه رو کم پشت یا باعث ریزش مژه نمیشه و بعد از ریموو ما دچار خطای دید میشیم چون مدتی مژهای پر پشت روی مژهامون بوده و وقتی ریموو میکنیم احساس میکنیم مژه کم پشت شده .اگر جایی کاشت و اکستنشن مژه رو انجام دادید و احساس کردید مژتون اسیب دیده( که درصدش بسیار کمه )لیفت مژه انجام بدید که مژتون تقویت بشه😘

خب ایدیتو اینجا بزار.مگه نمیخوای پیجت باز،باشه...فرق کاشت با لیفت و لمینیت چیخ

سلام خوشگلم عصرت بخیر من پیج کاری زدم تا چندروز دیگم عکس از مدلا میزارم 😘😍

اینم ایدی پیجم:soniya_jamshidi82

هر سوالیم داشتی بپرس 😘

سلام خانمای محترم ، یه مجموعه هست فقط روی تعمیر ماشین لباسشویی کار میکنه ، منظورم اینه هیچ لوازمی رو تعمیر نمیکنه بجز ماشین لباسشویی ، اگر یه زمانی نیاز داشتین میتونین از خدماتشون استفاده کنید ، تعمیر ماشین لباسشویی کنوود ، تعمیر ماشین لباسشویی ایندزیت ، تعمیر ماشین لباسشویی آبسال ، تعمیر ماشین لباسشویی زیرروات و غیره ، من لینکشون رو میزام به تفکیک اگر نیاز داشتین تماس بگیرین یا اگر این برندها نبود لباسشوییتون برای تعمیر ماشین لباسشویی در منزل تماس بگیرین هر چی که باشه میان خدمتتون ، ببخشید وقتتون رو گرفتم.