2777
2789

سلام دوستان

کسی بوده سونوی ان تی و آنومالی نرمال و جفت آزمایش غربالگریش سالم و ریسک پایین باشه ولی بچش مشکل ژنتیکی یا سندرم داشته باشه؟

ان تی:1.2    ان بی: رویت شد 2.5

آزمایش غربالگری ریسک پایین و سالم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب خودت استرس وارد نکن.ولی من دیدم

دعا کنید

ما فامیلیم و تو فامیل یه بچه سندرم داون داریم، منتهی مشاوره ژنتیک که رفتم گفتن سندرم داون ارثی نیست که به ارث برسه جهش ژنه ممکنه برای هرکسی اتفاق بیافته

غربالگری هام سالم بودن دکترم ننوشت آمینوسنتز، الان دوماه مونده دنیا بیاد توروخدا دعا کنید من از استرس مردم سر این بارداری

بله من همه ازمایشام سالم بود حتی ازمایش سل فری ولی بچم سقط شد بعد از سقط متوجه شدیم که تو قیافش مشکل ...

متاسفم،چند هفته سقط شد؟

من هفته ۳۰ هستم، دعا کنید سالم باشه

دعا کنید ما فامیلیم و تو فامیل یه بچه سندرم داون داریم، منتهی مشاوره ژنتیک که رفتم گفتن سندرم داون ...

توکل کن به خدا،وقتی مشکلی نیست استرس واسه چی، من کلی ازدواج فامیلی دیدم با بچه های سالم

سلام 

اینجا یه پیام دادم که گمم نکنی

فردا بگو چند هفته باید بری

چون من بعد از اون سونو میخوام بگم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
سلام  اینجا یه پیام دادم که گمم نکنی فردا بگو چند هفته باید بری چون من بعد از اون سونو میخوا ...

سلام عزیزم من امروز رفتم دکترم، گفت ۳۰ هفته هستم و برام سونو نوشت، من فکر میکردم دقیقا باید ۳۲ هفته برم که دکترم گفت نه همین الانم میتونم برم،منم وقت سونو گرفتم

این سونو آخرین سونوگرافیه فکر کنم، برای رشد و وزن جنین، تاریخ زایمان، چسبندگی جفت