2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114870 بازدید | 1464 پست
وسط دعوا برگشت بهم گف من بهت میگم ملکه من فرشته من واقعا میدونم که لیاقتشو داری که اینو بهت بگم بیا ...

بسم الله من غش🤤  خدا برا هم نگهتون داره

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

داداشم گفت: چپ بری پشتتم راست بری پشتتم خطا کنی پشتتم.اگر ازدواج کنی خدایی نکرده یچیز بخوای شوهرت برات نخره خدا نیاره اون روزو بلایی سرش بیارم که حساب کار دستش بیاد.نمیزارم خم به ابروت بیاد هیچوقت

بعد یکم سکوت کرد و گفت حرفام ارومت کرد یا بازم بریم دور دور؟

فداش بشم برا همه مغرور غد برا من احساسیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه ترسناک یعنی این چیزا حقیقت داره؟؟ 

اره بخدا اون زنه زندگی مامانمو بهم ریخته میخاد زندگی منم بهم بریزه شیطان و جادوگره اما در ظاهر فرشتس بخشیدم و سپردمش بخدا    توکل بخدا ببینم چجوری میشه

دوست پسرمه

دیدم بهم گفت یه عکس دونفره خوشگلامونو بفرست

براش فرستادم

گفتم براچی میخوای

دیدم شات فرستاد برام ک عمش بهش گفته بود کسی تو زندگیته؟

اونم عکسمونو فرستاده بود گفته بود این دختر ٣ساله زندگیمه🙈🙈🙈

خیلیییییی ذوق کردم

بعدشم بهم گفت افتخار میکنم از اینکه میتونم ب همه بگم تو همه چیز منی

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
راستش من اوایل راضی به ازدواج نبودم و به زور بابام با پسر عمم ازدواج کردم....بعد از عقد رفتیم حرم دس ...

خداروشکر😍😍😍😍

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

واااااااااییی 😑دلم براش تنگ شد 

خدایا بخاطر تمام لگد هایی ک میزدم بخاطر تموم کوفت هایی ک بهش میگفتم بخاطر پس گردنی ها بخاطر تموم حرص دادن ها بخاطر تمووووم نیشگون ها و ..... منو ببخش 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
ماهم هر موقع تو دوره عقد دعوامون میشد مادر شوهرم رو مجبور میکرد بهم زنگ بزنه🙂 حالا با وجود یه بچه ...

چرا قهرین؟😕 ببخشیدا که می پرسم قصد فضولی نیس خودم باردارم همیشه فوبیای دعوای بعد بچه دارم.

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
حرفی که شوهرم بهم گفته خیلی با بقیه فرق داره😂😂 همیشه بهم میگه هیچوقت نمیتونم ازت جدا شم، &nbs ...

🤣🤣🤣🤣🤣

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍