2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114868 بازدید | 1464 پست
عزیزم هر زندگی هر چقدرم سخت بالاخره شده چند تا دیالوگ قشنگ داشته. هدف من این بود با یادآوری اون لحظه ...

نمیدونم والا شایدم شما درست بگی دریا جان منم مطمئنم که شما نیتت خیر و قشنگه ولی خب کسانی که مجردن یا جدا شدن هم در نظر داشته باش که چقد غمگین میشن با همچین تاپیکی

یه دلخوشی کوچولو...9/9 تولدمه، به همین مناسبت اینجا کاربری درست کردم.
متوجه صحبتتون نشدم

فرمودن ک قبل از ازدواج دوست پسرا اینجوریه بعدش تغییر میکنه درست میگن ولی 

منم کفتم اولا ک تغییر همیشه دو طرفس 

دوما اصن نیازی نیس عشق مثل روز اولش باشهاصلاداین انتظار بی مورده عشق هم مثل بقیه احسایات اتیشش میخابه مهم هنوز دوس داشتن و احترما تعهد ب هم دیگس 

حرف از تعهد زدن 

گفتم وقتی تو رابطع ایم به هم تعهد داریم هیچ تعهد کتبی نمیتونه ضامن رابطه باشه 

چ افرادی  ک سالها بدون عقد نامه ب هم تعهد جانانه دارن 

و چ افرادی ک با عقد هم تهعد ندارن و خیانت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نباشه؟ خيلى دلم خوشه اتفاقا، دو ساله مردونه پشتم وايساده درحاليكه هيچكس واينساد، نميذاره هي ...

متاسفم که همسرت با محبت و متعهد نبوده، تازه فکر میکردم دخترمجرد و بی تجربه هستی که چنین حرفی میزنی! شما که با تجربه‌ای چرا؟؟؟!!!

امیدوارم از یک رابطه بدون تعهد ضربه بدتری نخوری و واقعا طرفت مرد باشه، مردی برای زندگی.

کاش منم همسر داشتم و متاهل بودم تو این تایپیکا شرکت میکردم ۳۴ سالمه دعا کنید منم امسال برم خونه بخت ...

ایشالله زود زود عروس میشی

اونم ی عروس خوشگل و ناز🥰

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
متاسفم که همسرت با محبت و متعهد نبوده، تازه فکر میکردم دخترمجرد و بی تجربه هستی که چنین حرفی میزنی! ...

تجربه دارم كه ايشون رو انتخاب كردم، ازدواج اولم سنتى بوده و اشتباه كردم، خوشبختانه ايشون مرد كامل و متعهديه كه تاحالا تجربه تعهدى به اين قشنگى رو نداشتم. خداروشكر كه انتخابش كردم، اميدوارم شرايط زندگيم زودتر درست بشه كه ايشونم بتونه اقدام كنه نه براى اينكه تعهدش شناسنامه اى بشه، براى اينكه تحمل نداشتن و دوريش برام سخته😍  مرسى از شما.🌹

شبى كه ستارگانش را فراموش ميكند..
خوبه پنجاه درصد راه رو رفتی عزیزم😎😎😎 دعا می کنم اون پنجاه درصد هم اوکی بشه به زودی ❤️

ممنون از دعای قشنگت گلم 😍😍

انشاالله برای تو هم گلم 😘😘😘

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
تجربه دارم كه ايشون رو انتخاب كردم، ازدواج اولم سنتى بوده و اشتباه كردم، خوشبختانه ايشون مرد كامل و ...

ان‌شاءالله عزیزم. 

امیدوارم هرچه زودتر به آسون ترین و بهترین شکل شرایط ازدواجتون جور بشه تا یک رابطه پاک و حلال و متعهدانه واقعی داشته باشید و خوشبخت حقیقی باشی

ان‌شاءالله عزیزم.  امیدوارم هرچه زودتر به آسون ترین و بهترین شکل شرایط ازدواجتون جور بشه تا یک ...

مرسى از شما. عشق واقعى كه هست از هر تعهدى رابطه رو پاك تر و حلال تر ميكنه. اميدوارم همه خوش و شاد و پيروز باشن🥰🌹

شبى كه ستارگانش را فراموش ميكند..

اوایل کارش طوری بودکه هفته ای یکبارمیرفت‌مشهدواطراف حرم کارداشت٫میگفت هروقت به حرم امام رضامیرسم ازش تشکرمیکنم که توروبه من داده وازهرنظرپاک وبی الایشی٫ازش یه همچین زنی خواستم وتوروبهم داد