2777
2789
هیچی علایم نداشتند فقط یک‌روز بمدت چند ساعت کمی تب داشتند و عطسه و کمی گلودرد  چون من وضع بد ...

خاک بسرم غیر تب منم عطسه سوزش گلو داشتم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرما خوردگی امسال وجود نداره همش کرونا است قرنطینه باشید  حواستون به ریه باشه ویتامین سی و ...

نه حتما نیست 

عزیزم 

سرماخوردگیم هست 

من خودم اول پاییز سرما خوردم آزمایش دادم 

گفتن سرماخوردگی فدات

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

اول از همه روزی 3 بار قرقره ی آب داغ و نمک...

خوردن سرکه ی سیب در آب جوش روزی چند بار یه ته استکان....قر قره اش هم کنی بعد از اینکه یکم خوردی عالیه...من چند بار حالت سرماخوردگی بهم دست داد در عرض یک روزه این موارد بالا رو انجام دادم خوب خوب شدم....عالیه

هر صبح که از خواب بیدار میشی فورا آب داغ یه لیوان با آبلیمو و عسل...یا آبجوش و دارچین و عسل....بخور ...محشرررره

تند تند آبجوش و نمک یکم بریز داخلش در طول روز بخور فوری خوب میشی...

با ناهارتم حتما پیاز قرمز و لیمو ترش بخور عالیه.

آویشن هم بعدازظهر ها دم کن بخور....

نترس عزیزم مایعات زیاد و استراحت و بلدرچین و بازم استراحت بچه رو هم جدا نکن حواست به ریه ات باشه

دو شب از بچم جدا خوابیدم ولی دیدم خوب شددم ممکنه الان ناقل باشم مثلن تخمه یا شیرینی میخورم سرفه خشک میکنم گلوم تحریک میشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نههه اینطوری نیست  ممکن سرماخوردگی باشهه

بخاطر بچم میترسم خیلی کوچکه

بخاطر بچم میترسم خیلی کوچکه

خب فدات اگه سرفه میکنی 

کم تر چیزای تحریک کننده بخور مایعات بخور 

آب و نمک قر کن 

کلا کم تخمه و شیرینی بخور 

خب فدات اگه سرفه میکنی  کم تر چیزای تحریک کننده بخور مایعات بخور  آب و نمک قر کن  ...

اره والا جلو دهن وامونده رو نمیگیرم

اره والا جلو دهن وامونده رو نمیگیرم

اینطوری نگو

مواظب باش 

اگه بچت از ایناس 

که عاشق بغل و بوس از خودت دورش کن 

نگذار بغلت کنه 

یا بوست کنه 

بچه ها من تجربه ی خوردن آبجوش رو در درمان بی حالی و سرماخوردگی و اینجور چیزا دارم...

واقعا حرف نداره...

یه بار یه دکتر طب اسلامی سنتی داخل شبکه ی قرآن داشت میگفت و بشدت تاکید میکرد که مادر درمان ببشتر بیماریها خوردن آب جوش یا گرم اول صبح هست....

من اینو آویزه ی گوشم کردم....

یه روزم دقیقا پارسال بود بدجوری از سرماخوردگی افتاده بودم ...نمیتونستم تکون بخورم...هنوز کرونا نیومده بود...هرچی آنتی بیوتیک و ویتامین ث و.....خوردم خوب نمیشدم....تا حالا اینجوری نشده بودم....بابام یه لیوان آب جوش یکم نمکم ریخت داخلش بهم داد...بخدا خوب خوب شدم...دیگه شد تجربه واسم ...هی میرفتم و میومدم کتری آب رو میذاشتم رو گاز و آبجوش حالا هر دفعه با یه چیزی میریختم توش میخوردم.....

دو شب از بچم جدا خوابیدم ولی دیدم خوب شددم ممکنه الان ناقل باشم مثلن تخمه یا شیرینی میخورم سرفه خشک ...

تخمه و شیرینی نخور 

رعایت کرونا رو بکن ولی یه درصد هم احتمال داره نباشه

از محکم کاری عیب نمیکنی که

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه حتما نیست  عزیزم  سرماخوردگیم هست  من خودم اول پاییز سرما خوردم آزمایش دادم&nbs ...

ارع همون آنفلونزا هست گلم منم فق صب یکم عطسه و سرفه خیلی کم داشتم ک الا ابلیمو و عسل خوردم بهترم سرما خوردگیمم بهتر شد یکم بخور اب گرم دادم

استرس نداشته باش استراحت کن مایعات گرم تا میتونی بخور ابمیوه که میوش تو هوای اتاق گرم شده بخور سوپی ...

حتما عزیزم استرس فق واس دخترم ک از من سرما نگیرع جاشم جدا کردم با فاصله میخابم امشب