2777
2789
سرما خوردگی امسال وجود نداره همش کرونا است قرنطینه باشید  حواستون به ریه باشه ویتامین سی و ...

این چه حرفیه؟ مگه سال‌های پیش کسی سرما نمیخورد؟ من دوهفته از خونه بیرون نرفتم و کسی رو هم ندیدم ، بخاطر سرمای شدید اون هفته سرما خوردم

این چه حرفیه؟ مگه سال‌های پیش کسی سرما نمیخورد؟ من دوهفته از خونه بیرون نرفتم و کسی رو هم ندیدم ، بخ ...

این حرفیه که چند تا پزشک بهم گفتند

وقتی فکر میکردم همسرم سرما خورده

گفتند اولین گزینه امسال کرونا هست 

و اولین تشخیص هم کرونا هست 

مگر اینکه آزمایش بدند

ما هم فکر میکردیم همسرم سرما خوردگی خفیف دارند

چون هیچ علائمی نداشتند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمنوش آویشن بابونه

اگه باردار نیستید 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

منم اون هفته احساس  گلودرد داشتم رفتم دکتر گف عفونت نیس یکم عطسه ابریزش لیمو ویتامین سی خوردم مایعات گرم فوری خوب شددم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

سوپ پیاز من همیشه مریض شیم دو سه روز سوپ پیاز میزارم حسابی خوب میشیم و عفونت از بدنمون میره

سوپ پیاز همون سوپ جو هست اما همون اول توی جو دو تا پیاز گنده رنده ریز کنی بریزی توش

شلغمم خورد کنی بریزی ک دیگه کلا دواست برای دردت

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

دمنوش سیب و دارچین و عسل خیلی عالیه

چای زنجبیل

ویتامین سی

کلداکس

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

کلدژل هم خوبه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

این حرفیه که چند تا پزشک بهم گفتند وقتی فکر میکردم همسرم سرما خورده گفتند اولین گزینه امسال کرونا ...

ببخشید بدن درد سرفه چیزی نداشتن من هفته پیش گلوم سوزش داش دکتر گف عفونت نیس اکسیژن خونم گرف خوب بود یکم عطسهو ابریزش ولی سریع خوب شدم دوروز ماسک زدم بچه ۵ماهه دارم نکنه سرما نبود تو نت خوندم عطسه باشه سرماس گلو درد بندرت تو کرونا بوجود میاد جزو علائم نامعموله  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

شلغم آبپز،عسل آب با لیموترش،دمنوش نعناع،آویشن،پونه،گل محمدی،سوپ،آش،شیر گاو گرم،،،من سرماخوردم شدید،حتی ی آستامینوفن هم نخوردم،،با همینا سه روزه خوب شدم،،بدنم هم درد میکرد،روغن زیتون ماساژ دادم،

ببخشیدکلدژل چیه

کلدژل مثل ژلوفن هست

ولی این سرماخوردگیشه

شلغم هم حتما بخور

ببخشید بدن درد سرفه چیزی نداشتن من هفته پیش گلوم سوزش داش دکتر گف عفونت نیس اکسیژن خونم گرف خوب بود ...

هیچی علایم نداشتند

فقط یک‌روز بمدت چند ساعت کمی تب داشتند و عطسه

و کمی گلودرد 

چون من وضع بدنم حساس هست سریع رفتیم دکتر که بعدش تست دادیم و اونجا معلوم شد مثبت هستند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی