2777
2789
عنوان

کیا بدون عشق ازدواج کردن ؟ زندگی تون در چه حاله ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 50 پست
شاید چون تاحالا حس نرسیدن بهش تو ذهنت نیومده دوسش نداری  اخه تو عشق و عاشقی همیشه این ترس نرسی ...

شاید تو درست میگی . حتی گاهی وقتا دلم میخواد فرار کنم و ازش دور بشم . شاید چون همیشه میدونستم هست و حمایتم میکنه به قول تو ترس نبودنش رو نداشتم . 

میخوام ببینم اونایی که عاشق شدن و ازدواج کردن هم بعد چند سال زندگی عشقشون از بین رفته 

این نیز بگذرد....
درسته . من‌گاهی وقتا خودم رو سرزنش می کنم . میگم به قول قدیمیا خوشی زده زیر دلم . ولی واقعا انگار تو ...

همیشه کنار هم بودین هیچ مشکل بزرگی نبود ک حس کنین همو از دست میدین یه هیجان😁😅 نبوده واسه همین میگی شاید چن روزی باهم نباشین بفهمی عاشقشی

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار دیده بودمش احساس در حد دیدن یه جنس مخالف فقط😊 ولی خب بعدش هی خوب شد دوران نامزدی یکم نو ...

خدا رو شکر . امیدوارم عشق و خوشبختی همیشه همراه زندگیت باشه

این نیز بگذرد....
همیشه کنار هم بودین هیچ مشکل بزرگی نبود ک حس کنین همو از دست میدین یه هیجان😁😅 نبوده واسه همین میگی ...

از نظر دوری اینجوری چرا یک مدت دور بودیم . خیلی شرایط زندگی برام سخت بود . ولی به حضورش به عنوان یک آرامش اصلا احتیاج نداشتم . بیشتر دلم میخواست باشه تا بار مسئولیت من کمتر بشه 

این نیز بگذرد....
شاید تو درست میگی . حتی گاهی وقتا دلم میخواد فرار کنم و ازش دور بشم . شاید چون همیشه میدونستم هست و ...

آره 

اگه خوبه قدرشو بدون 

خیلی خوبه ک ی آدم همیشه حامیت باشه 

خدایی نکرده ی روز پشیمون نشی 

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌱🫀🌿
از نظر دوری اینجوری چرا یک مدت دور بودیم . خیلی شرایط زندگی برام سخت بود . ولی به حضورش به عنوان یک ...

واقعا نمیدونم چی بگم کلا نمیتونم درکت کنم ک چجوری میشه 😐😘 ولی از خدا میخوام یه بار تجربش کنی عاشق شدن و ارامشت باشه یه امنیتی ک نمیشه تعریفش کرد واست باشه من تو بدترین موقع حالم فقط امدنش حالمو خوب میکنه کنارم باشه حالم خوب میشه امنیت دارم از همه چی .واقعا دوس دارم توهم یه روزی اینارو تجربه کنی 

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
ولی من فک میکنم تو ازدواج باید بیشتر عقلو در نظر گرفت  کنارش هم عشق  البته مجردم  ...

منم‌ تفکر تو ازدواج کردم . خیلی هم بهش اعتقاد داشتم .‌ولی الآن نمی دونم من راه رو اشتباه رفتم یا همه چی خوبه و من حالیم نیست 

این نیز بگذرد....
خدا رو شکر . امیدوارم عشق و خوشبختی همیشه همراه زندگیت باشه

ممنونم

ببین میدونم خیلی سخته این حست

ولی هر حور و ترفندی میتونی سعی کن احساستو بهش بهتر کنی

تا زندگی بهتون و دخترتون خوش بگذره

عشقتون پایدار باشه . برات خوشحالم 🙂

ممنون عزیزم امیدوارم توهم بتونی حسش کنی عاشقی رو❤

قبل از ۱۵ سال چی عشق جاش خالی نبود چند سالته؟

قبلا هم همین اوضاع بود . الآن فکر می کنم فقط به هم عادت کردیم و قلق های هم دستمون اومده وگرنه اوایل زندگی خیلی تنش داشتیم 

این نیز بگذرد....
حرفت درسته ، من یه عشق پاک و واقعی رو تجربه کردم ولی دست اخر با عقلم تصمیم گرفتم و احساس و گذاشتم کن ...

همین که عاشقی رو تجربه کردی یک هیچ جلوتر از من هستی . من اصلا نمی دونم عشق چیه ؟ انگار یک رباتی که یک سری کار رو از روی برنامه ریزی انجام میدم . حتی شاید کارهات مثل یک آدم عتشق باشه ولی هیچ هیجانی توی دلت نیست . هیچ وقت هم نبوده .  دلم میخواد دخترم عاشق بشه  و ازدواج کنه .

این نیز بگذرد....