2777
2789
عنوان

کیا بدون عشق ازدواج کردن ؟ زندگی تون در چه حاله ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که عاشقی رو تجربه کردی یک هیچ جلوتر از من هستی . من اصلا نمی دونم عشق چیه ؟ انگار یک رباتی که ی ...

اها شاید ! تازه من خودم میگم اوناییکه تجربه شو نداشتن با خیال راحت و بدون فکر و اذیت ها و  حسرت و ....زندگیشونو میکنن ! 

.
قبلا هم همین اوضاع بود . الآن فکر می کنم فقط به هم عادت کردیم و قلق های هم دستمون اومده وگرنه اوایل ...

متاسفانه بخاطر شرایط بد جامعه مون خیلی از زندگی ها داره به سردی میره

فرهنگمون که ضعیفه

اقتصاد قشر ماها که کاری کرده شاید یه مرد در روز بالای ۱۰ ساعت بیرون از خونس که این ندیدن زندگی رو سردتر هم میکنه

از خستگی کار نه حوصله دارن و نه زمان لازم واسه محبت کردن

نه سفری و نه تفریحی

منم‌ تفکر تو ازدواج کردم . خیلی هم بهش اعتقاد داشتم .‌ولی الآن نمی دونم من راه رو اشتباه رفتم یا همه ...

سلام امیدوارم وقتی پیامم رو میخونی زندگیت قشنگ‌تر شده باشه 

منم دوستم شبیه شماست، دوتا بچه پشت سرهم گذاشت گیرش اومد، به اختلاف 8 ماه که اون بچه سن داشت باردار شد، خیلی الان سختش شده، اوایل زندگیش میگفت که شوهرشو خیلی دوست داره دیدش خیلی مثبت تر بود، همیشه بهش محبت می‌کرد، ولی شوهرش اهل بروز محبت نبود، الان بعد 5 سال و دوتا بچه میگه دل سرد شدم، دلم محبت میخواد یه مردی میخواد که دوستم داشته باشه، همه فامیل و دوست تلاششون کردند که رابطه اینا بهتر بشه، قرار شد مادرا بچه‌ها رو نگه دارند تا زن و شوهر دوتایی صحبت کنند و خلوت کنند، شاید باورتون نشه ولی شوهرش یه چیز خیلی ساده رو ازاش انتظار داشته انتظار که چه بگم دوست داشته زنش اینطوری باشه، دوستمم همینطور، بعد گفتوگو تو خلوت دو نفرشون رابطشون یه درجه بهتر شد، میخوام بگم دوتایی باهم صحبت کنیم درمورد انتظاراتی که از هم دارید، بدون بچه و تلویزیون و اینا رو در روی هم حداقل هفته یک ساعت مفید صحبت کنید، شوهرش دوست داشت دوستم جوراب اسپرت بپوشه ولی این بنده خدا یکم محجبه است جوراب زنونه می‌پوشید، مثلا همون یه جوراب نمیدونید چطوری زن و شوهر رو بهم نزدیک میکنه، سعی کنید برا هم وقت بزارید، بالاخره آدم از سنگم که نیست اگر بهم محبت کردید عشق هم به وجود میاد. 

به امید روزای قشنگترتون