2777
2789
عنوان

کیا بدون عشق ازدواج کردن ؟ زندگی تون در چه حاله ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من فک میکنم تو ازدواج باید بیشتر عقلو در نظر گرفت  کنارش هم عشق  البته مجردم  ...

حرفت درسته ، من یه عشق پاک و واقعی رو تجربه کردم ولی دست اخر با عقلم تصمیم گرفتم و احساس و گذاشتم کنار ! 

الان خوشبختم ولی خب میگم یه وقتایی فکر و حسرت اون لحظه های عاشقانه میاد تو ذهنم ! درصورتیکه میدونم اکه اون بود اینقدر خوشیخت نبودم

.

یعنی تو این ۱۵ سال عاشق هم نشدیم فقط کنار تم زندگی کردین😐🤨🤨

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
یعنی تو این ۱۵ سال عاشق هم نشدیم فقط کنار تم زندگی کردین😐🤨🤨

همسرم خیلی دوست داشتنش رو ابراز می کنه . ولی من حتی وقتی میخوام بهش بگم دوسش دارم انگار دارم دروغ میگم . دقیقا فقط کنار هم زندگی کردیم . البته شاید مشغله های چند سال اول زندگی و اومدن بچه ها نزاشت به این موضوع خیلی فکر کنم . ولی همیشه آزارم داد .

این نیز بگذرد....
حرفت درسته ، من یه عشق پاک و واقعی رو تجربه کردم ولی دست اخر با عقلم تصمیم گرفتم و احساس و گذاشتم کن ...

خداروشکر ک درست انتخاب کردی 

دیگه ب اون چیزا فک نکن 

خوشبخت باشی عزیزم 😘😻

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌱🫀🌿
همسرم خیلی دوست داشتنش رو ابراز می کنه . ولی من حتی وقتی میخوام بهش بگم دوسش دارم انگار دارم دروغ می ...

شاید چون تاحالا حس نرسیدن بهش تو ذهنت نیومده دوسش نداری 

اخه تو عشق و عاشقی همیشه این ترس نرسیدن علاقه رو بیشتر میکنه 

قدر زندگیتو بدون 

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌱🫀🌿
منم مثل تو ام و به چیزی تو زندگیم کمه ،شایدم ما اشتباه فکر میکنیم 

درسته . من‌گاهی وقتا خودم رو سرزنش می کنم . میگم به قول قدیمیا خوشی زده زیر دلم . ولی واقعا انگار توی قلبم سیاه و تاریکه .

این نیز بگذرد....
همسرم خیلی دوست داشتنش رو ابراز می کنه . ولی من حتی وقتی میخوام بهش بگم دوسش دارم انگار دارم دروغ می ...

نمیدونم والا ولی تو این همه سال. تعجب کردم منم تقریبا سنتی بود یعنی قبلا باهم حرف نزدیم همو میشناختیم خانوادم همینطور ولی ارتباطی نداشتیم امدن خواستگاری و همو پسندیدیم الان پنج سال واقعا عاشق همیم یعنی اصلا بدون هم نمیتونیم البته نه پنج سال از نامزدی تا الان نه .دوسالی میشه ک اینقدر همو دوس داریم خداروشکر. واقعا عشق بعدازدواج یه چیز دیگس کنارهم🙂😍

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
یعنی وقتی اومد خواستگاری هیچ احساسی بهش نداشتی ؟ چقدر بعد ازدواجت عاشقش شدی ؟

اولین بار دیده بودمش

احساس در حد دیدن یه جنس مخالف فقط😊

ولی خب بعدش هی خوب شد دوران نامزدی یکم نوسان داشت ولی رفتیم زیر یه سقف عالیییییی