2777
2789

پیراپزشکیای عزیز شما هم لطف می کنید بیاید کمک درسی دارم ازتون ♥️😻

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

بگو عزیزم اگه بتونم راهنماییت میکنم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام کنکور بدم ولی نمیدونم چجوری کتابا رو بخونم چون من همش حفظ میکنم تو رشته تجربی هم برای اختصاصی ها حفظ بدرد نمیخوره من مثلا ادبیات رو باید چجوری بخونم چون میخوام ی رشته خوب بیارم

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

عزیزم من با کتابهای گاج خیلی ارتباط خوبی برقرار کردم

بنظرم ادبیات فقط باتست تو ذهن حک میشه

اکثر درسا همینه

من دوسه هفته فقط میخوندم بعد که رفتم تست بزنم یه دونه هم نمیتونستم بزنم

تو رو خونی از کتاب و خط کشیدن دور نکات مهم رو داشته باش ولی وقت کمی بذار براش

بیشتر وقتتو بذار رو تست زدن

البته تست هایی که پاسخنامه تشریحی داره

مثلا یه تست ادبیات میتونی ده تا کلمه رو یادبگیری یا ۴ تانویسنده واثارشو تو هرتستی یاد بگیری

واین بهتره تااینکه یه عالمه بخوای همینجوری حفظ کنی

باتست زدن نقطه ضعفات رو هم میفهمی

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
عزیزم من با کتابهای گاج خیلی ارتباط خوبی برقرار کردم بنظرم ادبیات فقط باتست تو ذهن حک میشه اکثر در ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت لطف میکنی بگی برای ادبیات باید چی بخونم نمیدونم چجوری بخونم مثلا شعر حفظ کنم کلا با نحوه خوندن ادبیات مشکل دارم خوشحال میشم ازاین بابت هم کمک  کنی 😻♥️

ممنون عزیزم بابت راهنماییت لطف میکنی بگی برای ادبیات باید چی بخونم نمیدونم چجوری بخونم مثلا شعر حفظ ...

اره من یه درمیون ادبیات یک ونیم ساعت میخوندم وتستت میزدم

یه کتاب داشتم لغات و معنی هاش و املای لغات بود اون رو هر دفعه یه درس رو میخوندم وتست میزدم

تاریخ ادبیات هم هرروز میخوندم و مینوشتم میزدم دور و برم چون خیلی تکرار لازمه برا حفظ شدن اسم نویسنده ها یه کتابم بود با نقاشی یاد میداد تاریخ ادبیاتو اونجوری خیلی تو ذهن میموند

برا قرابت معنایی وارایه ها هم من فقط تست میزدم از گاج  و پاسخنامه هم مطالعه میکردم

اره من یه درمیون ادبیات یک ونیم ساعت میخوندم وتستت میزدم یه کتاب داشتم لغات و معنی هاش و املای لغات ...

فدات بشم عزیزم خیلی راهنماییم کردی آرزو میکنم  همیشه اتفاقای خوب برات بیفته ♥️🤭😻

سلام خوب هستید ببخشید من باز مزاحمتون شدم خواستم بپرسم شما شرایط اینو دارید که مشاور تحصیلی شید 🤔

سلام خوب هستید ببخشید من باز مزاحمتون شدم خواستم بپرسم شما شرایط اینو دارید که مشاور تحصیلی شید 🤔

عزیزم من رتبه ام خیلی خوب نبوده چون کلا تو سه چهار ماه درس خوندم به طور فشرده قبلش اصلا صفر کیلومتر بودم

الانم مامایی ازاد هستم

برا دولتی خوندن باید خیلی سختکوش تر باشی

از یکی که مثلا پزشکی دولتی اورده باید مشاوره بگیری که خیلی موفق بوده منم مشاورم پزشکی میخونه وخیلی پیگیروخوبه هزینه ام کم میگیره اگه میخوای بگو شمارشو بهت بدم

عزیزم من رتبه ام خیلی خوب نبوده چون کلا تو سه چهار ماه درس خوندم به طور فشرده قبلش اصلا صفر کیلومتر ...

نه من با شما احساس راحتی کردم وگرنه مشاور پزشک زیاد داشتم نمیتونم زیاد باهاشون مچ شم ولی شما ی حالت خودمونی صحبت میکنید منم گفتم اگه بشه مشاورم شید 

نه من با شما احساس راحتی کردم وگرنه مشاور پزشک زیاد داشتم نمیتونم زیاد باهاشون مچ شم ولی شما ی حالت ...

بخدا من تجرله ای ندارم زیاد هرچی سئوال داشتی بپرس اگه بلد بودم همین جا جوابتومیدم عزیزم

مثلا من ریاضی فیزیکم رو خیلی بد زدم

فقط شیمی و زیست وادبیاتم و دینی ام  رو خوب میزدم تو ازمونام

درمورد اینا اگه خواستی بپرس

هرچی بلد باشم راهنماییت میکنم

انشاالله که موفق باشی بااراده

بخدا من تجرله ای ندارم زیاد هرچی سئوال داشتی بپرس اگه بلد بودم همین جا جوابتومیدم عزیزم مثلا من ریا ...

باشه عزیزم همین که اینجا هم کمک کنی دلم گرم بهتون اگه جایی مشکل داشتم ازتون میپرسم 😃♥️🤭🤦‍♀🌷

باشه عزیزم همین که اینجا هم کمک کنی دلم گرم بهتون اگه جایی مشکل داشتم ازتون میپرسم 😃♥️🤭🤦‍♀🌷

قربونت عزیزم

من شنیدم برای درمان خواب و اضطراب و اینا قطره اسطوخدوس خوبه یا همون عصاره گلهای لوندر

عطاریا دارن

من یه دونه شو دیروز خریدم هنوزامتحان نکردم میگن یه ساعت قبل خواب خوبه انگار

شبتم بخیر

قربونت عزیزم من شنیدم برای درمان خواب و اضطراب و اینا قطره اسطوخدوس خوبه یا همون عصاره گلهای لوندر ...

فدات دل مهربونت بشم عزیزدلم ممنون که گفتی 🤭♥️