2777
2789
عنوان

تو شش ماهگی چجور خبر بارداریمو بدم به بقیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 48 پست
چرا باید اطرافیانت بدونن بارداری ؟؟همینکه خانواده ها بدونن بس نیست ؟حوصله داریا بیخیال

واااااای🤣🤣🤣🤣🤣خوبی عزیزم؟؟؟یه وقت برم خونشون بعد کرونا نمیگن این بچه از کجا اومده🤣

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس خودتو بزار همه متوجه میشن بارداری

اهل عکس گذاشتن از خودم نیستم اخه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
عزیزم شش ماه میشه خانوادمو ندیدم  من شهر غریبم برادرم نمیدونه هنوز بخدا🤣

بگو زودتر وای چه تحملی داری من بیبی چکم مثبت شد دوازده شب به همه زنگ زدم جیغ میزدم میپریدم بالا من حامله ام حامله امممممم😂😂😂😂

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
ماه مادر هدیه ی تولد امسالم تویی و هیچیز نمیتونست به اندازه ی وجود تو منو خوشحال کنه

اره این قشنگه مرسی عزیزم

مگه چندتا بچه دارین؟

هیچ

'جون من بگو چرا پنهان کردیش....؟ 

قبلا سقط داشتم خیلی حرفای دیگران اذیتم کزد☹️

هیچ

از این عکس استوری هست که مثلا نوشته 3 نفره شدنمون مبارک یا نفر سوم زندگیم و رابطمون بچمون هست از اینا بزار استوری همه میفهمن

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
یا خدا😁 خب همینو بنویس ک بهترین هدیه تولدمی و مادر شدنم مبارک و ااز این چیزا نمیدونم والا😂

شوهرم که میگه من مینویسم ازت ممنونم که بارداری🤣🤣🤣همش مسخرم میکنه

واااااای🤣🤣🤣🤣🤣خوبی عزیزم؟؟؟یه وقت برم خونشون بعد کرونا نمیگن این بچه از کجا اومده🤣

بلاخره میفهمن تو هم نگی دهن به دهن میچرخه من حتی زن برادرام نگفتم حامله ام تا اخر هم نمیگم ولی من نگم اونا نمیفهمن؟یه چی گفتیا ما یکی تو فامیل حامله میشه حتی دورترین فامیل فوری خبر میرسه لازم نیست خودش بگه فضول زیاد داریم😁😁

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من به هیچکس نگفتم جز خانواده خودمو شوهرم. یه عکس تو اتاق عمل داشته باش که بچه کنارته به یکی نشون بده ...

خانواده هاتون جایی نمیگن بارداری؟

خب از همین الان استوری بزار مثلا جشن تعیین جنسیت و اینا...

نه همون برا تولدم که خطر رفع بشه 

چون قبلا سقط داشتم ترسیدم جایی بگم باردارم

بگو زودتر وای چه تحملی داری من بیبی چکم مثبت شد دوازده شب به همه زنگ زدم جیغ میزدم میپریدم بالا من ح ...

بارداری قبلی اینجوری بودم که سقط شذ 

الان ترس دارم خب🤣