2777
2789
عنوان

تو شش ماهگی چجور خبر بارداریمو بدم به بقیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 48 پست
قبلا سقط داشتم خیلی حرفای دیگران اذیتم کزد☹️

عزیزززم ان شاالله بسلامت ب دنیا بیاد...  فسقلیو ک بغل کنی دیگه حرف هیچکس برات مهم نیس.... اگرم چیزی گفتن بگو اینقد کنایه شنیدم ک ترجیح دادم نگم و صب کنم تا ب دنیا بیاد

بارداری قبلی اینجوری بودم که سقط شذ  الان ترس دارم خب🤣

نترس دخترجان امیدتو بده به خدا.تا میتونی از این روزات فیلم و عکس بگیر بعدا لازمت میشه اگه بخوام بگن از پرورشگاه اوردی 

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره میفهمن تو هم نگی دهن به دهن میچرخه من حتی زن برادرام نگفتم حامله ام تا اخر هم نمیگم ولی من نگ ...

میگم حتی شش ماهه خانوادمو ندیدم عزیزم

فامیل که سالی یبار هم نمیبینم 

شهر غریبم خب

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
عزیزززم ان شاالله بسلامت ب دنیا بیاد...  فسقلیو ک بغل کنی دیگه حرف هیچکس برات مهم نیس.... اگرم ...

من دیگه جواب نمیدم کلا قیدشونو میزنم🤣

اما خب بالاخره باید بفهمن باردارم دوباره تیکه هاشون شروع نشه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪