2777
2789
عنوان

تو شش ماهگی چجور خبر بارداریمو بدم به بقیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار بشم طاقت نمیارم به کسی نگم همون روز همه میفهمن😆

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
بگو ک مثلا دختر قشنگم یا پسر عزیزم چه خوبه ک تولد سال ایندم کنارم هستی

خب از کجا بفهمن باردارم مثلا

چون تا سال دبگه یکسال طول میکشه دیگه 

اینا فکر میکنن اونموقع میخوام باردار شم تازه 

میخوام یجور بفهمونم که الان باردارم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
اگه فقط هدفت اینه بقیه بارداریتو بفهمن خودت استوری نکن به یه فضول تو فامیل بگید ،بذار دهن به ده ...

اره دیگه ماه دیگه شش ماه و خورده ای میشم بعد وقتی بچم بدنیا بیاد نمیگن بچتو از کجا اوردی

تمام فامیل ‌پیجمو دارن که اونا خبر میبرن هر کار میکنم 

برا اینه میخوام استوری بذارم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
چه خوب که تونستی پنهون کنی منکه تو ماه دوم همه فهمیدن😥

خب دیگه برا کرونا جایی نرفتیم که کسی ببینم 

منم یه مشکل داشتم که مجبور شدم بارداریمو پنهان کنم

اره دیگه ماه دیگه شش ماه و خورده ای میشم بعد وقتی بچم بدنیا بیاد نمیگن بچتو از کجا اوردی تمام فا ...

وا یعنی چی از کجا اوردی؟بابا یه عکس بزار از خودتو شوهرت که شکمتم معلوم باشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
خب از کجا بفهمن باردارم مثلا چون تا سال دبگه یکسال طول میکشه دیگه  اینا فکر میکنن اونموقع میخ ...

یا خدا😁

خب همینو بنویس ک بهترین هدیه تولدمی و مادر شدنم مبارک و ااز این چیزا نمیدونم والا😂

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
فک کردم خانواده هاتونم نمیدونن میخواستم بگم برا همه یه دونه عینک بخر 😁😁

عزیزم شش ماه میشه خانوادمو ندیدم 

من شهر غریبم

برادرم نمیدونه هنوز بخدا🤣

اره دیگه ماه دیگه شش ماه و خورده ای میشم بعد وقتی بچم بدنیا بیاد نمیگن بچتو از کجا اوردی تمام فا ...

خب از همین الان استوری بزار

مثلا جشن تعیین جنسیت و اینا...

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

چرا باید اطرافیانت بدونن بارداری ؟؟همینکه خانواده ها بدونن بس نیست ؟حوصله داریا بیخیال

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ابجی من لاغره وکلا تانه ماهگیم انگار چهارماهش بیشترنبود‌.خیلی شکمش کوچولو بود..و سنش کم بود پریود نم ...

من همش یک کیلو وزن اضافه پیدا کردم 

اما سایزی زیاد شدم🤣