2777
2789
عنوان

سریال ژاپنی 000نفرین شده

334 بازدید | 18 پست

بعدمدتها یه سریال معمایی ژاپنی دیدم باطعم شیرینی مخصوص واقعا زیبا بود 

سریال عشق نفرین شده همزمان مارو درگیر عشق ،نفرت ،همدردی، خیانت، پشیمونی،دروغ، شجاعت و.... میکرد.

از دیشب 12 شروع کردم امروز صبح تموم شد  

پشتکارم ستودنی بود   

لینکش میذارم اگه دوست داشتید ببینید

همیشه مادرها آدمو غافلگیر میکنند هرقدر بدجنس وخبیث باشند اماهمیشه مادرند مادر.

من سریال ژاپنیcain and Abel رو دیدم

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزش دیدن داره ببینمش؟

نمیدونم چی ژانری دوست داری ولی معمایی داستان تاقسمت اخر ادم میکشونه

میتونی نظرات بقیه توی سایتها یا اینستابخونی بعدتصمیم بگیری من خودم یوتیوب دیدم خوشم اومد

من با زبونشون مشکل دارم. به کره ای عادت کردم ولی ژاپنی و چینی و تایلندی نه😅با اینکه سریالای خوبی می ...

منم کره ای چینی تایلندی والبته ژاپنی میبینم   بنظرم اهنگ شیرینی داره زبان ژاپنی خیلی دلچسبه اوایل ممکن سخت بنظرت بیادمثل اوایل کره ای دیدنه  بعدمعتادانیمه بشی عادت میکنی

من ورژن کره ای دیدم 

جدی؟منم کره ایشو دیدم فیلیپینیشم سال۲۰۱۸ساختن اونو نتونستم ببینم  

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

عه شماهم مثل من همه ورژن هاسریال موردعلاقتون میبینید   من راستش تاحالا فلیپین سریال ندیدم دیگه تا تایلند پیش رفتم    

مثلامن همه ورژن های سریال  ازبخت بد عاشقت شدم

دیدم کره تایوان  هفته پیش چینی دیدم 

اونم جالب بود بازیگراش گوگولی بودندهرچندبپا استادجانگ هیوک نمیرسه