2777
2789
عنوان

سریال ژاپنی 000نفرین شده

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 18 پست
عه شماهم مثل من همه ورژن هاسریال موردعلاقتون میبینید     من راستش تاحالا فلیپین سریال ندید ...

من پسران فراتراز گل رو کامل نتونستم همه قسمتاشو ببینم    چه کره ایش چه ژاپنیش چه چینیش اه اینم شانسه دارم؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
من پسران فراتراز گل رو کامل نتونستم همه قسمتاشو ببینم      چه کره ایش چه ژاپنیش چه ...

جدی فکرمیکردم همه کیدرامرا دیدن الان شاید بخوای بببینی برات جالب نباشه ولی ده سال پیش واقعا موضوعش جذاب بود  ورژن دو پسران برترازگل ژاپنی ها چندسال پیش ساختن درباره نسل دوم  ولی من ورزن چینی که دوسال پیش ساخته شد اسمش باغ شهاب سنگ بودنو پبشنهاد میکنم هم بازیگرا وهم فضای خیلی به روزتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی فکرمیکردم همه کیدرامرا دیدن الان شاید بخوای بببینی برات جالب نباشه ولی ده سال پیش واقعا موضوعش ج ...

من کلا ادم نوستالژی هستم به اندازه ده سال عقبم مثلا سریالایی که الان ساحته شه رو ده سال بعد میبینم

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

یه چیز مهم درباره این سریال یادم رفت اگه علاقه به شیرینی پزی دارید براتون جالب میشه که کلی با فلسفه شیرینی ژاپنی آشنامیشید من بعد سریال فقط نشستم درباره اشون سرچ کردم چندتادستور پختن نوشتم ولی واقعا ازدیدن عکس های زیبا این شیرینی ها سیرنمیشدم