elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 عنوان شماهم شوهرتونو 299 بازدید | 26 پست عاشقش باشید ولی یه کاری یا بحثی بوده باشه ک هیچوقت یادتون نره خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده 1399/10/12 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 نه من سریع یادم میره متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 نه من سریع یادم میره ایول ولی من تاحالا هر دعوا بود یادم رفته ولی هفته پیش زد دماغ و دهنمو جر داد یادم نمیره سبصدبارهم عذر خواهی کرد خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
کامانتا عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 3364 نه امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 اره مثله من خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
ارزومرسانا عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 434 بحث که تا دلت بخواد بعضی هاش تو یاد میمونه نه هر دیقه بیاد جلو چشمم که حرص بخورم کلا ما دیوونه ایم وسط دعوا میگم ازش متنفرم ولی نگاهم بهش یا اون به من پر عشقه😂😂😍😍
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 ایول ولی من تاحالا هر دعوا بود یادم رفته ولی هفته پیش زد دماغ و دهنمو جر داد یادم نمیره سبصدبارهم عذ ... کتک زده؟😐😐😐در این مورد نمیتونم نظری بدم متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 بحث که تا دلت بخواد بعضی هاش تو یاد میمونه نه هر دیقه بیاد جلو چشمم که حرص بخورم کلا ما دیوونه ایم و ... ماهم اینطوریم ولی هیچوقت مثلا تو دعوادبهم نگفت برو خونه بابات خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 کتک زده؟😐😐😐در این مورد نمیتونم نظری بدم آره 😔😔😔 خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
گلشن_هستم عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 7213 نه ..چون شوهر من اولا کم پیش میاد عصبانی بشه و کاری بخواد بکنه خیلی همه وجهشو درنظر میگیره ..دقیقا نقطه مقابل من😂😂😂
مامی_هلیاوامیر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 4219 مثله من خیلی دوسش دارم ها ولی یادم نمیره بعضی چیزا عینه یه زخم کهنه میمونه تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜