2777
2789
عنوان

شماهم شوهرتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 26 پست
نه ..چون شوهر من اولا کم پیش میاد عصبانی بشه و کاری بخواد بکنه خیلی همه وجهشو درنظر میگیره ..دقیقا ن ...

شوهر من لحظه  ایه 

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوسش دارم ها ولی یادم نمیره بعضی چیزا عینه یه زخم کهنه میمونه

دقیقا الان یه هفته  از اون روز میگذره  ولی دماغ ام درد میکنه همش یاد اون صحنه کتک میوفتم

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
همه دعواهامونو فراموش میکنم و کردم  ولی یه دلخوری که هیچوقت نمیتونم ببخشمش که بدگوییمو پیش خانو ...

شاید اونا الکی میگن

چون کتک به روح آدم زخم میندازه نه بدن

خیلی بد بود حتی لین لحظه  واسه دشمنم نمیخوام

ماهم اینطوریم ولی هیچوقت مثلا تو دعوادبهم نگفت برو خونه بابات

نه خوشبختانه خودم میخوام برم نمیزاره حالا فکر میکنه برم واسه همیشه میرم 🤣🤣🤣🤣

ولی چند دفعه بهم گفته از دستت خسته شدم به خاطر بچم تحملت میکنم منم کم نمیارم نهایت تا شب قهریم دوباره شب ور دل همیمم کلا در و تخته جوریم😂😂

شاید اونا الکی میگن

نه میکنه همچین کاری از تمام جزییات زندگی ما خبر دارن و اینکه پشت سرم بد میگه و اونارو خوشحال میکنه برا این کارش هیچوقت نمیبخشمش با اینکه میدونه خانوادش چقدر منو عذاب دادن اما با این بدگوییاش شادشون میکنه

خیلی بد بود حتی لین لحظه  واسه دشمنم نمیخوام

الهی عزیزم چقدر میتونن بد باشن منم یه بار محکم زد تو سرم که تا یه هفته نمیتونستم سرم رو بالش بزارم اول و اخرین بارش بود ولی هیچوقت فراموش نکردم کلی پایه های گل و کلی کادو کلی کارت  و نامه عذر خواهی ولی واقعا بی فایده بود بعد ۵ سال نمیتونم فراموش کنم

بعضی حرفا هرگز فراموش نمیشه هرگز 

آره  واقعا مثلا شوهرم به من گفتدپاشو برو بیرون خونه بابات منم رفتم آماده  شم درو کوبیدم