2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم بخاطر مظلومیت دخترم آتیش گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3123 بازدید | 122 پست
بخدابشین زندگیتو بساز مطمئنم خیلی دوستت داره البته به شرطی که زیاد بهش گیرندی من مردای این شکلی رو ع ...

😐😐😐😐😐😐😐😐 

واقعا اگه خانم هستید براتون متاسفم 

تعریف دوست داشتن و نمیدونی احتمالا 

دوستش داره!!!!!!

زده جلوی بچه و مادربزرگ زن نگون بخت و له کرده میگی دوست داره؟!عجبا 

این اقا بیماره بیمااااااار 

هر چقدر عشق و دوست داشتن هم تو کارش باشه وقتی به یه موجود دیگه اسیب میزنه یعنی کنترلی روی خودش و احساسش نداره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم به خاطر اون جواهرت جوابشو نده زیادم حساس نباش رو اخلاقش باورکن میشه بهترین برات البته تا آتیش ...

من الان دیگه هیچی ازش نمیخوام هیچ جا نمیرم تنهایی خریدای میوه رو میکنم سنگین بلند میکنم بعد از طهر از یرکار میاد ۴ ساعت خونه رو بی سروصدا نگه میدارم بخوابه اما تا بجه شروع میکنه دویدن این عصبی میشه و دست خودش نیست

بخدا کنترل نداره

اگه مرد میام تو همین سایت بهتون شیرینی میدم واسه همه ۱۰۰ هزار تومن میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره رفتم ۱۴۸۰ گفت طلاق مشاوره دیگم گفت به حرفش گوش کن منم بخدا همینکارو کردم اما بازم هیچی نمیگ ...

بقرآن این ۱۴۸۰ یه مشاوره های خنده داری به من میده گاهی دختر ۱۰ ساله خودم بهش میخنده میگه مامان بیا بهت بگم چیکارکن خودت بهترین مشاوری فکرکن عاقلانه تصمیم بگیر خانمهای محترم اینجورمردا داغن فقط آرامش رامشون میکنه همش میگین طلاق درعوض اگه آرام باشه میشه مردی که همه حسرتشو بخورن اسی میدونه چی میگم دروغه اسی؟

😐😐😐😐😐😐😐😐  واقعا اگه خانم هستید براتون متاسفم   تعریف دوست داشتن و نمیدونی ا ...

عزیزم من یه زنم وهمین طوریه مادر حالا نمیخوام بحثو باز کنم ولی بدون مرد شررر دیدم بااین روش درست شده خانم استارتر بسیار متین وباحوصله هستن ولی مقداری ریز بینن

بقرآن این ۱۴۸۰ یه مشاوره های خنده داری به من میده گاهی دختر ۱۰ ساله خودم بهش میخنده میگه مامان بیا ب ...

شوهر من دوقطبیه گاهی خوب میشه ولی نه مداوم و حتی یه هفتم نمیرسه. گاهی وحشی وحشی

بخدا موندم از دستش

من همه کار میکنم رام بشه بخدا حتی تو خواب دستاشو واسش کرم میزنم از سرکار میاد شربت. محبت زیاد ولی بعضی روزا بیخودی عصبیه تو خوده حرف میزنی وحشی میشه. آبجیش بهم توهین کرد سرخواهرش زد منو. مادرش امروز میگه اینجور که تو میگی پس پسرم روانیه باید زنجیرش کنن پس چرا طلاق نمیگیری بری؟ بعدم گفت هر دوتون مرض دارین

بخدا واگدار کردم شوهرمو الهی دستش بشکنه

دیروز میگه تیرویید منو تومقصری که گرفتم. منم گفتم باید جلوی این حرفتو از الان بگیرم که تا اخر این حرفو تکرار نکنی میگه تو سگ کی هستی

شوهر من دوقطبیه گاهی خوب میشه ولی نه مداوم و حتی یه هفتم نمیرسه. گاهی وحشی وحشی بخدا موندم از دستش ...

والا چی بگم من ازنزدیک ندیدم ایشونو بخدا ازسردلسوزی بهت گفتم عزیزم من همه زنان سرزمینم رو دوست دارم خودم ازجنس تو هستم امیدوارم هر سری که خیر باشه همون بشه واقعا هم بهت ۱۰۰ درصدحق میدم که نباید کتکت میزد این دیگه خیلی بدرفتاری بوده مخصوصا جلو بقیه احتمال زیااااد الان پشیمون شده 

عزیزم من یه زنم وهمین طوریه مادر حالا نمیخوام بحثو باز کنم ولی بدون مرد شررر دیدم بااین روش درست شده ...

فعلا که از نظر خوانوادمم حق باهام نیست بابام یه حرفایی بهم زد مادرم یه چیزایی بهم گفت فقط دختر معصومم هی میومد مامان مامان میکرد بوسم میکرد و گریه میکرد. بمیرم واسش

من خیلی تنها و بدبختم دارم دیوونه میشم

حتی نتونستم ازمون استخدامی رو هم بدم

مادرشوهری که فکر میکردم بهترینه هم اخرش اینو گفت و گفت نمیام خونتون تا یاد بگیرید عادت نکنید تو دعوا مارو بیارید درحالی که نه من زنگ زدم نه کاری کردم و پسرش درحد مدگ کتکم زد

حالا اگه خانم بمیره شوهره سرمنو میبره

خدایا کجایی پس؟ عدالتت کجاست؟ این چه سرنوشتی بود واسم نوشتی

از ۵ سالگی طلاق مادرپدر

تحقیرای فامیل

انگ نحسی و شومی

حالا هم این شوهر بد 

والا چی بگم من ازنزدیک ندیدم ایشونو بخدا ازسردلسوزی بهت گفتم عزیزم من همه زنان سرزمینم رو دوست دارم ...

نه الان صدای خرناسش از اتاق خواب میاد

اون الان فقط از این ناراحته که چرا زنگ زده مامانش ناراحت شده

اومد تهدیدم کرد بلایی سرش بیاد پدرمو درمیاره

اما ازت ممنونم خواهر حداقل درد دلامو شنیدی

فعلا که از نظر خوانوادمم حق باهام نیست بابام یه حرفایی بهم زد مادرم یه چیزایی بهم گفت فقط دختر معصوم ...

عزیزم بخداا دلم خیلی برات گرفت همین الان یه آیت الکرسی واسه آرامشت میگه نازنینم

نه الان صدای خرناسش از اتاق خواب میاد اون الان فقط از این ناراحته که چرا زنگ زده مامانش ناراحت شده ...

فدات خوشگلم هدفم کمک بود ولی قول بده دربدترین شرایطم دخترتو تنهانذاری وبه خودکشی هم فکر نکنی گلم زنی که بامرد بد اخلاق زندگی کنه دربهشت همنشین آسیه بانو هستش

عزیزم بخداا دلم خیلی برات گرفت همین الان یه آیت الکرسی واسه آرامشت میگه نازنینم

ممنون عزیزم

من خیلی دلم پره 

مادرم از بابام جداشد چون مشکل اعصاب میدا کرده بود عصبی میشده منو میزده دعوا میکرده به بابام تهمت میزده

خانواده بابام طلاقشو گرفتن

بعد به مامانم میگفتن دیوونه

جلو جمع ازش یاد میکددن با مسخرگی

فامیل میگفتن نحسه پون بچه طلاقه 

بخدا درسمو ادامه دادم ارشد شهیدبهشتی خوندم ظاهر قشنگ همه چی خواستگارای زیاد ولی تا علت طلاقو میفهمیدن میرفتن میگفتن اینم مثل مادرشه درحالی که دقیقا خدا برعکسشو سرم اورد یه شوهر عصبی. فامیلای بابام همه ازدواج فامیلی داشتن ولی منو نخواستن انگ میزدن. الانم طلاق بگیرم میگن عین مامانشه. دیوونس. دشمن شاد میشم. تحمل میکنم صبر میکنم بخدا خیلی عداب میکشم

بعد بابام ازدواج کرد نامادریم خیلی زن خوبیه واسم کم نزاشته  هرجایی هم تو حرفام گفتم مامان منطورم نامادریم بوده

ولی سرکارای شوهرم پشتم نیستن

فدات خوشگلم هدفم کمک بود ولی قول بده دربدترین شرایطم دخترتو تنهانذاری وبه خودکشی هم فکر نکنی گلم زنی ...

خیلی مذهبی هستم همش گریه پیش خدا میکنم. نماز شب میخونم ۲ رکعت بعضی وقتا. زیارت عاشورا ولی خدا فراموشم کرده

اما مطمئن باش تا اخرش کنار جواهرم هستم

آخی

واقعا بچه ها تو این وضعیت پودر میشن

بنظرم مدیون بچه ات هستی و هر طور شده نباید بزاری این چیزا رو ببینه

حالا به هر طریقی که شده از خونه بری یا به شوهرت بگی بیا بریم تو اتاق منو کتک بزن یا به دست و پاش بیفتی بگی جلوی این نزن بعدا تلافی کن یا هر جور دیگه نزار بچه ات ببینه

بچه ات بی دفاعه ، نمی تونه بره یه جای دیگه ، نمی تونه فراموش کنه ، نمی تونه نترسه ، نمی تونه غصه نخوره

خیلی مذهبی هستم همش گریه پیش خدا میکنم. نماز شب میخونم ۲ رکعت بعضی وقتا. زیارت عاشورا ولی خدا فراموش ...

خدا فراموشت نکرده که این فسقلی کنارته ، قراره اون روز که خدا بهت مرتبه عالی میده و بقیه اعتراض میکنن که این چرا باید به این مقام برسه همین فسقلی بیاد شهادت بده مادرم سختی های زیادی رو تحمل کرد تا من آرامش داشته باشم

خدا فراموشت نکرده که این فسقلی کنارته ، قراره اون روز که خدا بهت مرتبه عالی میده و بقیه اعتراض میکنن ...

عزیزم چقدر قشنگ حرف زدی دلم آرامش گرفت

اتقاقات بدتری هم واسم افتاد اما دلم نخوایت تاپیک بزنم و همش از غصه بنویسم. شما الان تو کدوم تاپیک منو دیدی؟