2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم بخاطر مظلومیت دخترم آتیش گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3123 بازدید | 122 پست

[QUOTE=170845822]آره به مادرش نگفته بود ولی هرکاری میکنم میگه اهی ۱۰۰ هزار خودمو بیمه کردم رفت به آبجیش گفت تو هم برو ...[/QUOT

شوهرت خیلی لوسه حتما یه مشاوری جایی برید که این اخلاق ازسرش بیفته اگه این حل شه فکرکنم بقیه موارد خودبخودحل میشن فک کنم خیلیم دوست داره ولی اخلاقش تندمزاجه سربه سرش نذار

چه دارویی؟ من فقط واسه بچه موندم چون مامان بابام میگن بدون بچه میتونی بیای

برو داروخانه میده بگو ارامبخش میخوام 

اما دخترت هیچوقت راضی نمیشه تو به این زندگی نکبت ادامه بدی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خونواده یه چیزیذمیدونستند که همه چیز به نام باباهه است

مادرش سرطانیه

امروز اومده منو زده اگه بلایی سر مادرم بیاد کاری میکنم یه چشت اشک شه یکیش خون بابا مامانتو بیچاره میکنم

خدایا من باید تحمل کنم چون ننش مریضه

زنگ زده مادرش میگه این گهو برای من گرفتید حالم ازش بهم میخوره

کلی جلو مامان منو زده

طفلک دختر معصومم

چه غلطیکردم اوردمش

مادرش سرطانیه امروز اومده منو زده اگه بلایی سر مادرم بیاد کاری میکنم یه چشت اشک شه یکیش خون بابا ما ...

این حال الانتو کاملا درک میکنم بچه خیلی نقطه ظعف بزرگیه ان شاءالله مشکلت حل بشه

شوهرم در اونصورتم بچه رو بهم نمیده  مامان بابام مذهبین سکته میکنن اگر نه اونقدری دارم بتونم ...

چی بگیم اخه 

لطفا برو پزشکی قانونی اگه جای ضربه هاش معلومه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
برو داروخانه میده بگو ارامبخش میخوام  اما دخترت هیچوقت راضی نمیشه تو به این زندگی نکبت ادامه ب ...

خود بدبختم طعم بچه طلاق شدنو چشیدم تحقیرا و پوسخندارو دیدم

نمیزاشتن تو مراسمشون برم چون میگفتن بچه طلاق نحسه

نمیخوام دخترم تجربه کنه

طلاق بگیرم بچمو چکار کنم بدم دست شوهر روانیم که حتی بچه شیطونی میکنه دعواش میکنه. یا مادرش که مریضه یا باباش که پیره یا ابجیش که ۴۰ سالشه و حوصله خودشم نداره و ازدواج نکرده و کلا قاطی میکنه. یا مامان بابام که بچمو قبولش نمیکنن

تهدیدم میکنن بیای خونه ما خبری برات نیست باید بشینی تو اتاق هیچ حرفیم نزنی و جایی نری

مادرش سرطانیه امروز اومده منو زده اگه بلایی سر مادرم بیاد کاری میکنم یه چشت اشک شه یکیش خون بابا ما ...

گلم شما هم زیاد حساس شدی رو همه مسائل حالا یه مدت بی خیال شو به نطرم زیادریزبین هستین

لعنت به مذهب و تعصب 

جلوی مادرت کتکت زده 😐😣😣😣سرم درد گرفت 

خود بدبختم طعم بچه طلاق شدنو چشیدم تحقیرا و پوسخندارو دیدم نمیزاشتن تو مراسمشون برم چون میگفتن بچه ...

بخدابشین زندگیتو بساز مطمئنم خیلی دوستت داره البته به شرطی که زیاد بهش گیرندی من مردای این شکلی رو عین کف دستم می شناسم

این حال الانتو کاملا درک میکنم بچه خیلی نقطه ظعف بزرگیه ان شاءالله مشکلت حل بشه

فقط بچه

فقط دخترم

فقط فاطمه عزیزم

میبینمش اشکام میریزه

دلم به حالش میسوزه

اگه دخترم نبود خودمو میکشتم خلاص میشدم

نه سرکوفتای خانوادمو داشتم نه غصه بچمو

انگار چاقو داغ زدن تو قلبم

از خانوادمم دلخورم اونام امروز اومده بودن که تو باعث سرشکستگی مایی تو فلانی

تو مقصری چرا چشم نمیگی چرا جوابشو میدی

ای خدا پس تو کجایی😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خود بدبختم طعم بچه طلاق شدنو چشیدم تحقیرا و پوسخندارو دیدم نمیزاشتن تو مراسمشون برم چون میگفتن بچه ...

زنگ بزن ۱۲۳ 

یا ۱۴۸۰ 

مشاوره است خیلی خوب راهنماییت میکنند 

ببین با این وضعیت میگی طلاق نه پس باید خودت درمانش کنی جدی بگیر مداومت داشته باش تو درمانش 

اون هم تحت فشاره 

پسر وابسته ای که از سیر تا پیاز زندگیش رو به مادرش میگه حالا داره مادر و از دست میده 

خدا هم مادرشو هم همسرت رو شفا بده که بیشتر هوای تو و دخترت و داشته باشن 

بخدابشین زندگیتو بساز مطمئنم خیلی دوستت داره البته به شرطی که زیاد بهش گیرندی من مردای این شکلی رو ع ...

از کجا میگی دوستت داره

امروز برگشته میگه اگه بخاطر مامانم و بچه نبود تا حالا طلاقت داده بودم اصلا بخاطر تو نیست که موندم 

فقط بچه فقط دخترم فقط فاطمه عزیزم میبینمش اشکام میریزه دلم به حالش میسوزه اگه دخترم نبود خودمو ...

عزیزم به خاطر اون جواهرت جوابشو نده زیادم حساس نباش رو اخلاقش باورکن میشه بهترین برات البته تا آتیش این دعوا خاموش بشه مدتی طول میکشه

از کجا میگی دوستت داره امروز برگشته میگه اگه بخاطر مامانم و بچه نبود تا حالا طلاقت داده بودم اصلا ب ...

دروغ میگه منم چهل باراین حرفو به شوهرم گفتم ولی تنها دلیلم عشقه صاحاب مرده است😂😂

زنگ بزن ۱۲۳  یا ۱۴۸۰  مشاوره است خیلی خوب راهنماییت میکنند  ببین با این وضعیت میگی ...

مشاوره رفتم

۱۴۸۰ گفت طلاق

مشاوره دیگم گفت به حرفش گوش کن منم بخدا همینکارو کردم اما بازم هیچی نمیگم سر شیطونی بچه هفته ای ۴ بار با من دعوا میکنه. بهش مبگم اقا شما برو اتاق خواب بخواب من خودم مواظبم ولی وحشی تر از این حرفاس