2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم بخاطر مظلومیت دخترم آتیش گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3122 بازدید | 122 پست
دردش چیه نرفتین پیش مشاور؟

عصبیه

وسواس فکری روانی داره

بخدا جرات نمیکنم باهاش برم بیرون

تنهایی میرم خرید چند کیلو چندکیلو بار میکشم چون اگه باهاش برم بیرون کافیه یه وقت یه نفر تنش بهش بخوره 

سر همه چی دعوا

هر شب که بچه شیطونی میکنه و میدوه با من دعوا میکنه

خوابش میاد بداخلاق میشه با من دعوا میکنه

به خدا دیگه کم اوردم ازش

امروزم دیگه از بس این مدت تحمل کرده بودم جوابشو دادم

همه چیو به ننش گزارش میده

تو بورس ۲ م ضرر کررم تو دعوا به همه گفت

میخوام کفش پای بچه کنم تو خیابون دعوا که کرونا هست چرامیکنی

تو خیابون اگه موقع خرید دستمو به یه جنس بزنم ببینم کیفیتشو بحث که چرا کردی

بیرون برم اجازه بگیرم

واسه ابجیش دعوا و کتک

اگه جایی بخوام برم باید بچرو نبرم بزارم پیش خواهرش

خواهرشم بی حوصله اخم و تخمش واسه منه

گفت اگه بخوای آزمون بدی باید حتما پیش آبجیم بچرو ۶ صبح ببری گفتم اون خوابه زحمته براش تازه نگفتم اخم و تخم میکنه. لج کرد که چرا میگی نه

سر خانوادش پدر منو درآورده فردا امتحان آزمون استخدامی دارم میخواستم نرم بابام گفت اگه شوهرت راصیه ح ...

اگه کتک خوردی برو پزشک قانونی 

لطفا از حقت دفاع کن 

مامانت دلسوز بدیه برات یعنی چی کع صبوری کن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خودمون باید اجازه ندیم مثل حیوون باهاموم رفتار بشه،لعنتی طرف سگم کتک نمیزنه دیگه‌،،چرا موندی؟؟؟چر ...

وقتی خفه میکنه یا میزنه جیغ میکشم ولی اون وحشی تر میشه و بیشتر میزنه

گفتم بالا

😓😓خوندم

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
عصری به یکی گفتم بدبخت نباش جدا شو گفت من مثل حضرت فاطمه ام مجبورم تحمل کنم چون زن نمونه ی صبره😐😐ف ...

گوه خورده ...😑😑😑

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
اگه کتک خوردی برو پزشک قانونی  لطفا از حقت دفاع کن  مامانت دلسوز بدیه برات یعنی چی کع صب ...

مامانمم میگه بیا خونه ولی بچتو قبول نمیکنیم

بدون بچه

منم فقط واسه بچه موندم

اسی امیدوارمذازطرف خواهرت بپذیری گلم نباید اونجوری بهش میگفتی حالا اونم چیزیرگفت دیگه جوابشو نمیدادی کاربه اینجا نمیکشید حالا هم ازاین به بعد خویشتن دارتر باش دخترت درآیندهرمیخوادمادربشه شما ستون خانه هستی گلم ستون رو نگهدار

دستش بشکنه،ناخون نداری؟؟بزن چشم و چالشو درار

وای یکبار منم جسارت کردم سیلی زدمش

بعد اون وحشی شده بود دیوونه بازی درآورد بدتر میزد

امروزم چاقو برداشته بود جلو مامانم هم خودشو میخواست بزنه هم منو

عصبیه وسواس فکری روانی داره بخدا جرات نمیکنم باهاش برم بیرون تنهایی میرم خرید چند کیلو چندکیلو با ...

یا جدا شو مثل یه زن محکم و قوی زندگیت و بساز 

یا داروی ارامبخش بریز تو غذاش 

الان هم داروهایی که موجوده خواب اور نیستند 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
یا جدا شو مثل یه زن محکم و قوی زندگیت و بساز  یا داروی ارامبخش بریز تو غذاش  الان هم دار ...

چه دارویی؟

من فقط واسه بچه موندم

چون مامان بابام میگن بدون بچه میتونی بیای