2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم بخاطر مظلومیت دخترم آتیش گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3121 بازدید | 122 پست

بنظرم تنها راه چاره طلاقه ...واس خودت ارزش قائل نیستی واس اون بچه دلت بسوزه ....من ۶ ساله ازدواج کردم هنوز میترسم بچه دار شم با اینکه حتی تو این شیش سال دعوای جدی هم نکردیم 

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
ناراحتی خودمون کمه از بقیه هم هست الان یه دختر تاپیک زد مادرش فوت کرد شما مثل خواهرم میمونی برا خودت ...

خدا منو کلا فراموش کرده

مامانم میگفت ولله مع اصابرین

منم گفتم نه مامان بگو والله مع الظالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که دست بزن داره قطعا تا یه سال اول رو میکنه،اخلاقای طرف زود دست ادم میاد منتهی سقف ارزوی زنا شده ...

اینطوری قضاوت نکن خیلیا شرایط طلاق و زندگی بعدش رو ندارن مجبورن بمونن 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
آخی عزیزم چه مهربونه حیوونی ترسیده دلش برات سوخته اون دیگه چه پدریه فکر زنش نیست فکر بچه باشه گناه د ...

به نظرت کسی ک زنشو کتک بزنه آدمه ؟ که به فکر بچش باشه ؟ اینجور آدما از حیوون بدترن ک دست رو کسی که از خودشون ضعیف ترن بلند میکنن ،، فقط دلم به حال اون طفل معصوم سوخت 

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  
خدا منو کلا فراموش کرده مامانم میگفت ولله مع اصابرین منم گفتم نه مامان بگو والله مع الظالمین

نگو گلم خدا بزرگه به خاطر دختر قشنگت هم شده فراموش کن و شاد باش بچه ها گناه دارند غصه بخورند😘❤

دقیقا ۲ سال بعد عروسی شروع کرد به زدن بعد تولد دخترم

دفعه اول ابروشو میبردی که بشینه سر جاش،ببین بخدا دلم میسوزه برا دخترت،من بابام دست بزن نداشت ولی هنیشه دعوا بود تو خونمون الان صدای داد میاد دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار 

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥
چرا اخه 😥😥

بچم از دیروز پی پی نکرده۴ماه و نیمشه شوهرم ساعت ده و نیم اومد خونه بچه هم ی سره گریه میکرد اصلا آروم نمیشد شوهرم عصبی شد دوبار گفت اه زهرمار بعد رفت ک بخوابه دیگه گریه بچم ب اوج رسید رفتم تو اتاق گفت چیه؟ اومدم بیرون بچم اصلا ساکت نمیشد شوهرم اومد بچه رو گرفت یهو نفس بچه رفت من هی خودمو میزدم میگفتم بچه مرد بچه مرد یهو داد زد عه خفه شو دیگ ی دونه لگد زد بهم 

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
اینطوری قضاوت نکن خیلیا شرایط طلاق و زندگی بعدش رو ندارن مجبورن بمونن 

از این حرف متنفرررم،پس بمونن وکتک بخورن خوبه؟؟؟من نگفتم طلاق بگیر گفتم ادمش کن .

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥

به خاطر بچه ت نزار بحث به جاهای باریک بکشه و حرمت شکسته بشه و اونم شمارو مخصوصا جلو بچه کتک بزنه، هر وقت میخوای جوابشو بدی به بچه ت نگاه کن نزار تو جنگ و دعوا بزرگ بشه، دلم برای بچه ت کبااب شد، چون خودمم پسرم بیست ماهشه، درک میکنم، من حتی با همسرم وارد بحث نمیشم که پسرم صدمه نبینه، 

من مُردم 🥺🥺🥺

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

منم امشب بخاطر بچم کتک خوردم دلم خیلی گرفته

چرا

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

اخه بعدناراحت میشین میگیم 

این شوهرا رو از کجا پیدا میکنید

یا فقط طلاق

یا چرا از همچین مردی باردار شدی😑

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!