2777
2789
شب عروسی  دیگه چرا کتکت زد؟ سر چی دعوا کردین؟🤦‍♀️🤦‍♀️

دعوانکردیم الکی بعدعروسی کتک زد من ادم ساکت مظلومیم نمیتونم ازحق خودم دفاع کنم چه برسه دعوا

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم این دنیا اصلا عادلانه نیست

من هرازگاهی همیشه اینو باخودم زمزمه میکنم بیچاره برادرم درس خوند خواست بره سرکار معلوم شد یه بیماری توخونش هست دیگه هیچ جانتونست کارپیداکنه گیردادن بعدش معلوم شد منم اونطورم دیگه منم دنبال کارنگشتم سر بارداری قبلیم یه عذابآی کشیدم بامرگ دست وپنجه نرم کردم دوتا بچم توشکمم یه بیماری نادر وخطرناکی داشتن یعنی عذاب پشت عذاب کشیدم یه آزمایشاتی میفرستادن یه جاهای میفرستادن که گدای میکردم پولشو جورکنم همشون گرون گرون آخرشم سر زآ دوتابچه ازدست رفتن فقط چیزی که تاالان ازشون مونده بدهی قرضشونه،الانم باردارم دوهفته بعدبچم بدنیامیادکلا یساله بیرون نمیرم بخاطر کرونا توخونه نشستم کروناراگرفتم ازدرد فقط ناله و گریه کردم دوهفته همش میگم خداا واقعا عادلانست دیگه بخداپوسیدم هرچی بیمارستان دکتر هست قسمت من میکنی دیگه آبروم رفته پیش شوهرم بیچاره با پول کارگری شب خسته میاد پول کارکردنشو میده میگه بیا فردا برو فلان دکتر فلان بیمارستان وقتت دیرنشه بخدا الان یماه شبآنمیخوابم فقط میرم تواتاق گریه میکنم از دندون درد چهارتادندونم همزمان درد میکنن فقط ازدرد دیوارچنگ میزنم،باز خدایا شکرت

من هرازگاهی همیشه اینو باخودم زمزمه میکنم بیچاره برادرم درس خوند خواست بره سرکار معلوم شد یه بیماری ...

واقعا زندگیا خیلی سخت شده زندگیا 🤦‍♀️🤦‍♀️

واااا، خب چرا الکی باید کتک بزنه که چی بشه😐

چون مادرش یادش میده همه زندگیم دست مادرش من باردارم الان بایدخواب باشم امابخاطرمادرش تاالان بیدارم گریه میکنم۶ماهه بودم گفتم باردارم

چون مادرش یادش میده همه زندگیم دست مادرش من باردارم الان بایدخواب باشم امابخاطرمادرش تاالان بیدارم گ ...

ان شالله خدا ظالمو به حقش برسونه،

نمیتونی جذبش کنی شوهرتو سمت خودت که دیگه اینقدر رومخ نباشه؟

بالاخره یه قلقی باید داشته باشه؟

ببخشید میپرسم ولی شوهرتون تورکه؟

ان شالله خدا ظالمو به حقش برسونه، نمیتونی جذبش کنی شوهرتو سمت خودت که دیگه اینقدر رومخ نباشه؟ ب ...

نه عزیزم صد جد آبادشم ترک نیس 

چطور جذبش کنم بلدنیستم

یبار پارسال ماه رمضون ازیه جای باورنکردنی واقعا معجزه بود وسایل طلسم جادو پیداکردم مادرش گذاشته بود منم اعتقادنداشتم بعدکلی تحقیق کردم دیدم هست همچین چیزی دادم به یه نفر برد باطل کرد بدن من مریض میشد همش ازاونروز بدنم خوب شده طرف گفته بود یکیش برامریضی خانم هست بچه دارم نشه یکیش برازبان بندشون یکیشم برای دعواشون همش همسرش اونجاواردشه الکی دعوا بندازه دست خودش نباشه کتک اینا بزنه 

نه عزیزم صد جد آبادشم ترک نیس  چطور جذبش کنم بلدنیستم یبار پارسال ماه رمضون ازیه جای باورنکرد ...

واقعا نمدونم چی بگم خدا بهت صبر بده

اگه توتستی با سیاست اوضاعو بهتر کنی که هیچ اگرنه طلاق بگیر خب این که نشد زندگی