2777
2789

من وقتی پول دارم خیلی خوشحالم و برای خوشحالیم خرج میکنم، ولی چند تا آدم خیلی پولدار میشناسم که اینقد استرسی ان، همش سرشون تو حساب کتابه و به خاطر ۱۰۰۰تومن می میرن واقعا میگما، نمیدونم شاید منم اگه خودم خیلی پولدار بودم اونجوری بودم،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم همينه خيلي رو اعصابمه فقط از خدا ميخوام كه منو پسرمو از اين دنيا ببره

این حرف نزن من همیشه ازخدا میخوام به اونام عقلی بده شعور فهم درک بده تا منم باهمسرم راحت زندگی کنم

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
این حرف نزن من همیشه ازخدا میخوام به اونام عقلی بده شعور فهم درک بده تا منم باهمسرم راحت زندگی کنم

خيلي اعصابم خستس

كاش جرات تغيير زندگيمو داشتم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
😭😭😭خیلی داغونم مثل خودت .

خدا بهمون كمك كنه

من كه ديگه طاقت ندارم

بريدم😔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
خونه پدرم پولدار بودیم بله خونه همسرم(همسرم پولدار) اصلا خوشبخت نیستم پول ربطی به خوشبختی نداره

باز خوشبخت هم نباشین دردتون فقط خوشبختیه،ما چی بگیم وقتی دخترم بدنیااومد گفتم نمیزارم هیچی تودلش عقده بمونه پنج سالشه زیادواسش خرج کنم ماهی ۵۰هزاره الانم دختردومیم دوهفته بعد بدنیا میاد انقده ناامید شدم همش ازخدامیخوام منوشرمنده این دوتادختر نکنه روزیشونو برسونه شرمندشون نشم لااقل بتونم سالی یبار براشون اسباب بازی بخرم،بروخداتو شکرکن  

باز خوشبخت هم نباشین دردتون فقط خوشبختیه،ما چی بگیم وقتی دخترم بدنیااومد گفتم نمیزارم هیچی تودلش عقد ...

ادم که خوشبخت نباشه بدبخت باشه دیگه مگه چیزیم برازندگی داره زندگی یعنی خوشبختی 

شبا تاصبح یواشکی رو بالش اشک ریختم کدوم هزاری اومدن آرومم کنن

توی عروسیم لباس عروس تاج تور سر ارایشگاهم مدل ارایش مو همه چی انتخاب کردن فقط رفتم براپرو

کدوم هزاری به دردم خوردن

پرستاربودم انقدر سختی کشیدم کارم ول کردم کدوم هزاری به دردم خورد

مهمونی عروسی میشه مادرش تصمیم میگیره بریم یانریم چی بپوشم مادرش انتخاب میکنه 

۶ماهه باردار بودم به همسرم گفتم بدترازاینم دیدی؟ کدوم پول طلاها وجواهرای خونه پدریم به دردم خورد چندتا خونه وزمین دارم کلی پول دارم که چندتاخونه رو باهاش میچرخونم مگه همه چی پول

شب تاصبح فقط اشک میریزم 

شب عروسیم کتک خوردم 

اینها کوچکترین اذیتامن

پدرم قاضی مادرم دبیر عموهام پروفسور کارخانه دار دایی هامم همینطور 

اما انقدر سختی کشیدم بخاطرمادرشوهرم ۲۴ساعته همش توترس گریه زندگی میکنم

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

بخداهمه ی این شب اشک ریختنآرو منم شب تاصبح انجام میدم ولی واسه ما دردمون پوله که هشت سال بامادرشوهرم زندگی میکنم اذیت میشم ولی بی پولی سخته،عزیزم مگرچقدر میخوایی زنده بمونی زندگی کنی ول کن اون زندگیرو برو بچسب به دلخوشیت،من عقدکرده بودم نامزدم درشرف مهاجرت بود خودشم دانشجوی دکترای زلزله واسه خودش کسی بودمنم دانشجوی کارشناسی بودم ولی هرجوره دیدم واقعا سخته هیچجوره هم راه نمیومدخیلی خیلی مغرور بودواسه هرکاری اول توخونشون مشورت میکرد بعد آخرین نفرمن میفهمیدم برنامشو،اونم از دیگران میشنیدم فقط فقط منو بخاطر خوشگلیم باخودش میکشید اینوراونور پوزشو به طایفش بده همش میگفت به خودت برس بپوش آرایش ملایم کن خوشگلیت چندبرابربشه واقعا دیگه نتونستم عوضش کنم چندبارپیش مشاور رفتم،آخرش رفتم درخواست طلاق دادم طلاقم نداد یسال کشیدراضی شد اومد امضاداد راحت شدم این شوهرم دیپلمه کارگره ولی چرک زیر ناخونشو نمیدم به هزارتا پرفسوری مثل اون

ادم که خوشبخت نباشه بدبخت باشه دیگه مگه چیزیم برازندگی داره زندگی یعنی خوشبختی  شبا تاصبح یواش ...

عزیززم واقعا شرایط بدی داری😓😓

میشه بپرسم اهل کجا هستی؟

ادم که خوشبخت نباشه بدبخت باشه دیگه مگه چیزیم برازندگی داره زندگی یعنی خوشبختی  شبا تاصبح یواش ...

معلومه همه چی پول نیست  ولی حالا خودت تصور کن آدمی با همه ی مشکلات شما ولی بی پولم باشه ،اونوقت دیگه زندگی جهنم میشه

شب عروسی  دیگه چرا کتکت زد؟

سر چی دعوا کردین؟🤦‍♀️🤦‍♀️