2777
2789
عنوان

من خیلی احمقم که هنوز دوسش دارم

753 بازدید | 2 پست

لعنت به این غرورم که تو این چندسال حتی یکبار

نشد بهش بگم چقد دوسش دارم نتونستم بهش بگم من از حسودی میمیرم وقتی با یه دختر دیگه در ارتباطه لعنت بهم که اون فکر میکنه من من دوسش ندارم و هم اذیتم میکنه شایدم میدونم اخه ادم اینقدر نفهم چجور‌نتوسنته تو این چهارسال بفهمه من دوسش دارم 

کاش یکم جراعتش داشتم میتونستم بهش بگم چق دوسش دارم کسی که هرشلب باهاش حرف میزنم نشده یک شب صداش نشنوم کسی که هفته ای دوبار میبنمش 

تو این‌چن سال اخه چجور‌نتونستم بگمش من بدرک خو اخه تکبت تو چرا نمیگی شاید اگ اون بگه منم بتونم بگم😢😢😢بخدا من‌مطمعنم از تو چشاش که دوسم داره ولی اخه چرا هیچوقت‌نمیگه چرا همش اذیتم میکنه چرا اینقدر حرصم میده نمیدونم  چرا نمیتونم‌بگم دوسش دارم شاید چون‌میترسم دلش پیش اون دوس دخترا انتلش باشه😢😭

)رل نیستیم‌باهم اشتباه نکنین)

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

اون میدونه دوستش داری نداشتی این همه سال باهاش میموندی؟🤔

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.