2777
2789

باید به خاطر دعوای شما و شوهرتون زجر بکشن اونم به خاطر دعوا و قهر های شماها که خووب عین دوتا بچه رفتار میکنین؟ 

اخه کی به شما میگه وقتی به بلوغ ازدواج نرسیدین بچه دار شین اصن

اخه الان تکلیف من چیه با این دوتا پدر و مادر چیه

هه بهتره بگم این دوتا بچه

چرا اخه اینکارارو میکنین 

چرا منم نباید مثل بعضیای دیگه ارامش داشته باشم و تو خانواده های شاد و خوب به دنیا بیام

من با 15 سال سن دیگه نمیکشم بخدا 

باز مامانم از خونه گزاشت و رفت به خاطر دعوای با بابام

منو ابجیمم رفتیم باهاش.من به هوای اینکه مامانم تنها نباشه و خب نمیتونستم بینشون یکیو انتخاب کنم رفتم دیگه

اما مامانم با کمال پررویی به خالم میگه خب اینا ( منو ابجیم) برن پیش باباشون از این دوتا برای من چه فایده ای هست. امیر( داداشم) شبا میاد پيشم میخوابه. 

منم چون اسباب بازی نیستم که اینا منو دنبال خودشون بکشونن و تحقیرم کنن با بابام رفتم خونه

بابام هرکار کرد نتونست مامانمو راضی کنه برگرده

هه واقعا بچه این واقعااااااا

اینم بگم من تو خونه کاری به کار کسی ندارم. تو اتاقمم فقط. غذا درست میکنم میخورم و برمیگردم دوباره تو اتاقم

الان من واقعا نمیدونم چکار کنم تو خونه بدون مامان

برگشتم خونه چون گفتم میخوام زندگیمو کنم برای همین تو خونه خودمون میمونم. هرکیم میخواد باشه هرکیم میخواد نباشه

مگه من کیم که اینقد صبر داشته باشم

فکر کردن چون جلوشون گریه نمیکنم ادم بی احساسیم.  اما خب منم غرور دارم. جلو بقیه که گریه نمیکنم

الان اینقد چشام پر از اشکه که نمیدونم چکار کنم

اینقدررر قبطه میخورم به دوستام که همش با مامان باباشون خوشن.

بدتر اینه که طلاقم نمیگیرن. اه

شما جای من بودین چکار میکردین؟ 

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)

بمون خونتون پیش بابات گوشه گیریم نکن قشمگ اشپزی کن برای بقیه هم با خواهرت خوب باش

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
وقتی بلوغ جنسی مبنای ازدواجه همینه . کجان اونایی که مدافع ازدواج زودهنگامن
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخخخخخی خیلی ناراحت شدم🥺مشکل اصلی شون چیه؟داداشت چند سالشه؟از اول زندگی مشکل داشتن باهم یا تازگیا؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

تو منی یا من توام 

ولشون کن بمون اتاقت بازم بخور بخواب اونا عین خیالشونم نیس عادت کردن به جنگ دعوا 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

اخیی عزیزم 😢

غصه نخور همین خونه خودتون بمون اونا مسئول زندگی خودشونن وقتی درک نمیکنن بچه هاشون توچه شرایطین کاری نمیشه کرد

انشالله زودتر آشتی کنن یا اگه ادامه دادن ممکن نیست جدا بشن چون اونجوری تکلیف مشخصه و زندگی مثه الان برزخ نیست

توفقط درستو بخون کاری بهشون نداشته باش

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....
اخخخخخی خیلی ناراحت شدم🥺مشکل اصلی شون چیه؟داداشت چند سالشه؟از اول زندگی مشکل داشتن باهم یا تازگیا؟

والا از وقتی ب دنیا اومدم همین وضع بوده. 

داداشمم میگه وقتی بوده همینطوری بودن

19 سالشه 

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)

به نظرم همه مشکل دارن حتی اونایی که مادرپدرشون باهم زندگی میکنن. چیزی که مهمه اینه که ارامش و زندگیتو به بقیه وصل نکنی حتی اگه خانوادت باشن. مسئولیت زندگیت رو به عهده بگیر 

خودت تصمیم درستی گرفتی آفرین 

همون که گفتی میمونی تو خونه و اتاق خودت هر کی میخواد باشه هر کی نباشه، مامانتم بره با همون امیر اقا، والا، تو درستو بخون و زندگیتو کن خودتم حرص نده

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
والا از وقتی ب دنیا اومدم همین وضع بوده.  داداشمم میگه وقتی بوده همینطوری بودن 19 سالشه

اخخخخخی الهی بمیرم😞متاسفم واقعا

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
امیر داداششه ها:|

بله میدونم، ولی مادره جلو دختراش گفته اینا رو می‌خوام چکار فقط پسره رو میخواد. ماشالا به این مادر!

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!