2777
2789
عنوان

نیاز به همفکری دارم،لطفا

122 بازدید | 7 پست

سلام

شماها رفت و آمدتون با اطرافیان به خاطر کرونا چه جوریه؟

من از وقتی کرونا امد چون باردار بودم جایی نرفتم نه خرید نه آرایشگاه و ....الان هم که بچه ام دنیا امده بیشتر استرسش رو دارم جایی نمیرم 

فقط خونه مامانم که اونم چون بچه اولم بود دست تنها بودم مامانم اینا هم بخاطر من هیچ جا نرفتن و کسی خونشون نذاشتن بیاد

خانواده همسرم اصرار دارن فردا بریم خونشون

مادرشوهرم چند روز پیش از مسافرت امده با فامیلاشون هم رفت و آمد دارن

موندم چه کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمه قطع ارتباط

فقط خونه مامانم اینا میرم

و با یکی از دوستام گاهی بیرون میریم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نرو همه رشتهات پنبه میشه شاید ناقل باشن همتون بهم میدید رووووک بگو نمیام مادر شوهرم ناراحتی طلاااااق

منم همینه حرفم

وگرنه منم دوست داشتم موقع زایمان یا الان برم آرایشگاه مو رنگ کنم یه خرید برم به خودم برسم

الان وحشتناک ریزش مو دارم به نظرم چه خونه اونا برم چه آرایشگاه فرقی نداره چون رعایت نمیکنن از اسفند ابرو برنداشتم

همسرم ناراحت میشه نقطه ضعفمه 😥