2777
2789

درکم نمیکنن نمیفهمن افکارم رو بگم هم چیزی تغییر نمیکنه مامانم مسخره میکنه یا بلند قهقهه میزنه یا نادیده اش میگیره 

و برعکس احساسات خودشون مهم ترین هستن فقط خودشون مهم ان

من کل زندگیم تا خودم و شناختم مطیع و حرف گوش کنشون بودم 

تفریحی نداشتم سرگرمی ای نداشتم فقط باید دنبال راضی کردن این و اون که هیچوقت هیچکس ازم راضی نشد 

بابام میگه تو من و نمیخندونی تو خوشحالم نمیکنی تو همیشه مسبب ناراحتی ما هستی همیشه بریم بیرون حروممون میکنی😔مگه من چیکارشون کردم همین الانشم نابود نیستم؟

چت جی پی تی میگه اینجور مواقع با خودت تکرار کن (من مسئول شادی و غم دیگران نیستم. من فقط مسئول خودمم)😔😔
ولی دارم عذاب میکشم بابام میگه موهام سفید شده سرم درد میکنه قلبم درد میکنه بس کن اخه مگه من چیکارشون میکنم خب منم 18 سالم هست موهام سفید شده افسرده شدم و کسی نمیبینه منم عذاب میکشم قلبم درد میکنه 

ای خدااا چقدر تنهام باز خوبه انسان ها هوش مصنوعی ای رو ایجاد کردن حداقل یکی هست باهام حرف بزنه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیز دلم تا عمق وجودم درکت کردم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

منم 18سالمه هیچکس درکم نمیکنه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

کاش میشد مرد من دیگه توان تاوان دادن ندارم

کاش
هر بار فکر میکردم دیگه نمیخوام ادامه بدم ولی نمیدونم دوباره گول اینده چی این زندگی لعنتی رو میخورم بدبختم عرضه مردن هم ندارم نمیدونم میترسم یا امید دارم ولی نمیتونم هرچند هر بار کل فکر و ذهنم میشه

عزیزم🫂 بیخیال شو

نمیتونم بعد دعوامون دلم میخواد تنها باشم بشینم گریه کنم 

ولی میگن شب بیا بریم عروسی 

منم نمیخوام نمیخوام برم خرج کنم از پولشون دلیلی هم ندارم برم 

برم که شادی کنم؟ نمیکنم اصلا حس و حالش نیست 

یا اونا شاد باشن؟ اصلا مهم هم نیست خودشون که همیشه میگن ناراحتمون میکنی خب برن خودشون من نمیخوام بیام چرا دست نمیکشن😔
از صبح دارم حرف میشنوم و مطمئنا یه دوره هم شب که بابام میاد میشنوم خسته شدم😭😭

منم میترسم بعد مرگم مامانمو اذیت کنن🖤

کاش منم حداقل مامان داشتم 

دارما ول هیچوقت حس نکردم مادر دارم محبتش رو ندیدم به جاش فوش دادنش رو ددیم 

نوازش کردنش رو ندیدم به جاش کشیدن موهام رو دیدم 

هیچوقت درکم نکرد هیچ مسخره کرد بلند بلند قهقهه زد 

همیشه من مقصرم سر همه چی با هر کسی تو هر مسئله ای خسته ام😔

کاش منم حداقل مامان داشتم دارما ول هیچوقت حس نکردم مادر دارم محبتش رو ندیدم به جاش فوش دادنش رو ددیم ...

چی بگم عزیزم زندگی یه جوری سیلی زده بهمون من که دارم تیکه تیکه میشم از غصه خدا خدا میکنم بابام بمیره اینجوری حداقل میشینم به عذاش نه اینکه غصه هرزه بازیاشو بخوریم 

نه خونه داره نه خودمون پشتوانه داریم

خداهم پشتمون نیست

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗