2777
2789

سلام

حاجتتون رو پست کنید هرکس دعا کرد لایک کنه پست رو که بدونیم چندنفر دعامون کردن😍😍

اگر ۴۰ نفر برای کسی دعا کنن شخص حاجت روا میشه...

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش

از این حالوهوادربیام.همین

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای امضام❤

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

برا حل شدن مشکلم و درست شدن زندگیم و حفظ آبروم از ته دلتون دعا کنین

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

برام دعا کنید با عشقم ازدواج کنم اونایی که عاشقن خوب درکم میکنن😓💗 دعا کردید لایکم کنید مرسی از دلای پاکتون💖☺️💐

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

خدایا میشه همه چیو روشن کنی برام به خدا سخته خودم تنهایی بفهمم عمرم از دست میره

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

مامانم همه مریضیاش خوب بشه و سایش تا زنده ام بالاسرم باشه.

بابام همه مریضیاش خوب بشه و سایش تا زنده ام بالا سرم باشه.

منم به ارزوهام برسم.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام خواهش میکنم بادلای پاکتون برای منم خیلی دعاکنین که به حاجتم برسم ممنونم ازتون..حتی بایک صلوات..انشاءالله حاجت روابشین ممنون..التماس دعادارم ازهمه 

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    

روابط خونوادم و همسرم عالی بشه

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓