2777
2789

بچه ها من کاربر قدیمی ام کاربریم تعلیق شده 

الان چتارو میزارم بگید که استباه از کی بوده و باید الان چیکار کنم 

اینم بگم که ۴ ساله با همیم دوسالم هست عقدیم ولی کلا با همیم دیگه مثل اینکه زن و شوهریم تو ی خونه بیستر وقتا فقط خواهش میکنم عجله نکنید عکسا زیاده طول میکشه تا بزارم 

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار

هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍

اینم بگم که چون گفتم میرم خونه فرناز دختر عمه خودمه دختر خاله اونه ابنجوری کرد چون نمیزاره جایی برم انگار برده اونم 

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈

مثه زن و شوهريد خب واقعا زن و شوهريد

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇