2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21638 بازدید | 339 پست

اگه جای دیگه ای بودی که زندگی کردن اونطور که دلت میخاد رو حقت میدونستن، نه اینکه چون مادری باید خلاف میلت بمونی و زندگی کنی، احتمالا خودت اصلا تاپیک نمیزدی و مردم هم اینقد توپ و تشر نمیزدن سرت و منم میگفتم از راه قانونی جدا شو. اما اینجا عزیز من این خبرا نیست... اینکه این حق رو بهت بدن که فقط چون دوسش نداری بتونی جدا بشی تقریبا محاله... چه عرفی چه قانونی!

مگر.....

از همین تهدید به مرگش استفاده کنی و ثابت کنی باهاش امنیت جانی نداری.

از طرفی ... چون توی این جامعه داریم زندگی میکنیم، به اینده ی بچه ات هم فکر کن. بچه اگه زیر دست نامادری یا ناپدری نانجیب بیافته زجری میکشه که ممکنه اثرات جبران ناپذیری روش بزاره.

خوددانی🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت قول هزار درصد میدم اون پسر فقط میخاد انتقام بگیره وبعد ولت کنه تا بدبخت شدنتوببینه 

آره منم دیدم یکیو.

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
تو سمت ادم نمیری  سمت شیطان میری

ولش کنین بابا این یا ما رو سرکار گذاشته که پر بازدید شه یا هم که تصمیمش رو گرفته و براش حرفای ما مثل یاسین به گوش ... خوندنه.به نظرم قبح خیانت برای این خانوم ریخته که اینقدر راحت به همسرش گفته کس دیگه رو دوست داره. این آدم شاید لیاقت یه زندگی خوب و اروم و در رفاه رو نداره باید بره سرش به سنگ بخوره،بدبختی بکشه تا بفهمه عشق شاید خوب باشه اما نه عشقی که باعث بدبختی و بهم خوردن زندگی دوتا آدم بیگناه باشه. همینان که کلمه مقدس عشق رو به گند کشیدن.همین زنها هستن که جامعه رو به گند کشیدن و مردای جامعه رو انقدر بی اعتماد و بی تعهد کردن

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

اينقدر تصميمت جديه و بچه ات رو هم زير پا گذاشتي ،چرا از تهديد ميترسي ؟تهش چيكارت ميكنه ؟

وسايلت رو جمع كن و برو و حق و حقوقتم ببخش 

تهديد هم بكنه تو كه اينقدر داري بال بال ميزني عجيبه از تهديد ميترسي 

والا خیلی وقیحه آخه پسر مردم را بدبخت کرده یه بچه هم بدبخت کرده الان یاد ببخشید میون پاش افتاده

آره ولی سرزنش نکن لعنت خدا بر شیطون گمراه شده دعاش باید کردکه خدا رحم کنه ضربش رو الان بخوره بفهمه که اشتباهه دیر نشه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
شوهرم میدونه من یکی دیگه رو میخام  تا کی میتونم جلو خودمو بگیرم سمت اون ادم نرم؟

خواهر من الان زندگیا فکر میکنی همه پراز عشقن؟؟

فکر میکنی اونی رو میخواهی و عاشقشی تا اخرش همین حس رو بهش داری؟؟

یکم فدات شم واقع بین باش

مطمن باش دل یه مرد رو با این حرفات داری میشکنی و رپزگار یجا ته یه کوچه بن بست گیرت میاره جواب این دل شمستنتو بد جور میده

من شدیدا به کارما اعتقاد دارم .خودم شاهد پس دادن تقاص بودم.

تو الان عاشقی .درکت میکنم .البته مقصر همسرتم بوده که نتونسته لبریزت کنه از عشق که حواست پرت جای دیگه ای نشه

اما خود دا  باش.کمبود عشقتو با خراب کردن نام خودت و زندگی بچه ات خراب نکن.عزت نفس داشته باش فدات شم.

تو بعدش میتونی با هزار تا بدنامی با اون عشقت زندگی منی؟؟؟

چون هدف آزمونه

حلال مشکلات. انگار همه چی برعکس شده. 50روزه دارم با توهم بارداری اب میشم ولی چرا اینجور رابطه ها سریع بچه دار میشن. 

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن.اولپیدا کردن شباهت ها.دوم احترام گذاشتن به تفاوتها❤️
اگه جای دیگه ای بودی که زندگی کردن اونطور که دلت میخاد رو حقت میدونستن، نه اینکه چون مادری باید خلاف ...

میگم وقتی جداشم چطور دوری بچمو تحمل کنم

وقتی تو این زندگی ام چطور دوری عشقمو تحمل کنم😕😔😭

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر
ولش کنین بابا این یا ما رو سرکار گذاشته که پر بازدید شه یا هم که تصمیمش رو گرفته و براش حرفای ما مثل ...

هنوز جای سفت نشاشیده

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
دقیقا ولی متاسفانه این خانوم با عقل فکرنمیکنه با احساسش داره فکر میکنه

با خودخواهی و شهوت

ولي اينكه بخواي ازين مهريه و پول بگيري ،ببري واسه اون خرج كني رو ديگه از ذهنت بيرون كن 

برو و هر چقدر هم تهديد كرد پافشاري كن و نيا

بالاخره يا ميزنه لهت ميكنه يا طلاقت ميده 

عشقت هم كه در هر صورت منتظرته

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی فداتشم؟؟؟😍🌹

فدایی  داری رنگین کمان جونم😍

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛