2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21638 بازدید | 339 پست
استارتر من نه شمارو میشناسم نه اون آقارو،ولی احساس میکنم اون آقا عمدا میخواد زندگیتو خراب کنه تا دلش ...

نه ۷ ساله ندیدمش من خودم اول بش پیام دادم اون همیشه میکه بچسب ب زندگیت منو ول کن بخاطر اینکه مشکل برات پیش نیاد

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر
میگم وقتی جداشم چطور دوری بچمو تحمل کنم وقتی تو این زندگی ام چطور دوری عشقمو تحمل کنم😕😔😭

برات متاسفم متاسفانه فشار مایعات عقلتو داغون کرده..هم خدا رو میخوای هم خرمااا...

تو بمونی تو این زندگی هم نمیتونی برای اون بچه مادری کنی زودتر بکن از این زندگی برو شاید نامادری بهتر از تو بود

ولی این چه روزی بود بهت میگم ته این کاری داری میکنی و راهی که داری میری آوره شدن تو کوچه خیابونا و کارگری تو خونه های مردمه

حالا الان بگو عشقم میخوادمو و خانوادم حمایت میکننو...ولی کارما اینقد میچرخه میچرخه تا عاقبت لهت کنه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون هنوز عاشقمه

باشه .

اون آقای عاشق برای اثبات  یک خونه و یک ماشین به نامت کنه . 

شما هم کلیه حق و حقوقت رو توی محضر به همسر بیچارت ببخش و بعد از بخشش بگو بهش که این همه سال بازیش دادی و برو دنبال زندگی خودت .... 

هیچی زوری نمی شه . همسرت هم حق داره کنار کسی زندگی کنه که دوستش داره . شما بری واسه همه بهتر هست

شوهرمم هیچکاری نمیکنه ک بش علاق مند بشم فقط رابطه جنسی داریم همشم میکه همین ک اینکارو میکنم یعنی علا ...

ببین عزیزم 

شوهرت اکه دوست نداشت 

اگه ازت متنفر بود حتی ازت رابطه هم نمیخواست

مردا با اطمینان میگم اگه از زنی بدشون بیاد طرفش نمیرن اصلا

زندگیتو خراب نکن

بچتو بدبخت و اواره نکن

فکر نمن با یه مرد دیگه که تورو هوایی کرده خوشبخت میشی باور کن تو خواب و خیالی عزیزم

ببین عزیزم طلاق که بگیری زندگیت مثل زندگی مجردیت نمیشه چون بچه داری و میدونی نگاه مردم به خانمای مطلقه چطوریه هر چند اشتباه و زشت ولی این نگاه هست . اونیم که دوسش داشتی دیگه پا پیش نمیذاره به احتمال زیاد . سعی کن دوسش داشته باشی اگه معتاد و بداخلاق و... نیست اگه نمیخاستیش همون موقع خاستگاری باید میگفتی نمیخامش .

نه ۷ ساله ندیدمش من خودم اول بش پیام دادم اون همیشه میکه بچسب ب زندگیت منو ول کن بخاطر اینکه مشکل بر ...

حیف هوایی که شما تنفس میکنی

دلم برا شوهرت میسوزه ۷ ساله به کی نون داده!! مار تو استینش پرورش میداده...جای شوهرت بودم سه سوت فقطططط سه سوت طلاقت میدادم حسرت دیدن بچه رو هم به بدلت میزاشتم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
شوهرمم هیچکاری نمیکنه ک بش علاق مند بشم فقط رابطه جنسی داریم همشم میکه همین ک اینکارو میکنم یعنی علا ...

میدونی چرا؟؟؟چونکه توهیچ محبتی بهش نمیکنی که اون بخادبهت محبت کنه عزیزم ته این راهی که میخایی بری فقط بدبختی خودت هس و بچه بیگناهت وازاون اقا دورشو به همسرت نزدیک شو فقط ۶ماه به بچت فرصت بده به اون اقافکرنکن و به بچه و شوهرت نزدیکترشو بهشون محبت کن سعی کن بهشون عشق بدی اگه احساساتت عوض نشد اونوق بفکرطلاق باش خودم بعد۶ماه تونستم ازنفرت به عشق برسم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
اون هنوز عاشقمه

عزیزم نمیخوام قضاوتت کنم

ولی عشق رو شما چی معنی میکنید،شما فقط به نظرم برای اون آقا دست نیافتنی شدی با ازدواجت وگرنه اگه اون آقا واقعا عاشق بود کاری میکرد که شما به زندگیتون بیشتر پابند بشی

شما باهاش بالاخره ارتباط داری که میدونی دوستت داره و بعد از طلاق میخواد شما رو بگیره

ولی بهت قول میدم بعد طلاق یا نمیگرت یا اگر ازدواج کنی محبت بینتون از بین میره چون دیگه بهت رسیده و دست یافتنی شدی براش

چشمت رو بازکن کسی که عاشق باشه آرامش معشوقش براش ازهمه چی مهم تره و جوری از زندگیتون میرفت که شما نفهمی نه اینکه اینقدر باعث بشه تشویش تو زندگی شما به وجود بیاد

میگم وقتی جداشم چطور دوری بچمو تحمل کنم وقتی تو این زندگی ام چطور دوری عشقمو تحمل کنم😕😔😭

ببخشید ولی باید رید به اون عشق.اگه عشق بود شوهر نمی‌کردی.من عشق اطرافم زیاد دیدم.اما مال تو عنه عشق نیست

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
باشه . اون آقای عاشق برای اثبات  یک خونه و یک ماشین به نامت کنه .  شما هم کلیه حق و ح ...

میبخشم مهرمو میبخشم بش گفتم بهت پولم میدم فقط طلاقم بده 

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر
نه ۷ ساله ندیدمش من خودم اول بش پیام دادم اون همیشه میکه بچسب ب زندگیت منو ول کن بخاطر اینکه مشکل بر ...

اون بايد بلاكت كنه نه اينكه نصيحت كنه  

بعد از كجا ميدوني بگيرتت وقتي اينقدر آقاست و ميگه زندگي تو خراب نكن 

الان وضع ماليش چطوره ؟

چرا داری بهش کمک میکنی یعنی اون بچه مهم نیست بی مادر بشه با نامادری بزرگ بشه چ گناهی مرتبک شده که بخ ...

مادر خوانده ای که عاشق همسرش باشه و تو خونه عشق در جریان بندازه بهتر از مادر بی مسئولیت و خیانتکار هست