2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21638 بازدید | 339 پست
اون بچه اگه مادرش خیانت کنه بهش میگن مادرت هرزه بود  به نظرت این خوبه

شوهرم میدونه من یکی دیگه رو میخام  تا کی میتونم جلو خودمو بگیرم سمت اون ادم نرم؟

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب شوهرم گقتم تو زن بگیر منو ول کن من زن زندگیت نیستم من زن بدی ام 

باور کن همینی که میگی دوسش داری و بخاطرش میخوای زندگیتو خراب کنی به شش ماه نمیکشه میگه اکه زن خوبی بودی به زندگی قبلت خیانت نمیکردی

یعنی وقتی دونفر عاشق همن چکار کنن برن بمیرن   😔

خيليا قبل ازدواج عاشق بودن يا حتي بعد ازدواج عاشق ميشن 

ولي آدم بودن اينجاها مشخص ميشه ،راه درست رو انتخاب كردن با تمام سختي هاش 

من معتقدم طرف اگه دوست داشت قبل اینکه بله بگی عقدت میکرد نه بعد چند سال بگه جدا شو میام میگیرمت

خیلی از این احساسات اگر رابطه به ازدواج بکشه دو ماه هم رو تحمل نمیکنن

متاسفانه محدودیت روابط دختر و پسر قبل از ازدواج تو کشور ما باعث شده شناخت از احساسات خودشون ندارن و زود رویا پردازی میکنن و عاشق تخیلات خودشون میشن 

وگرنه عشق کجا بود 

متاسفم که همه سیاست های اجتماعی چهل سال اخیر غلط بود 

شوهرم میدونه من یکی دیگه رو میخام  تا کی میتونم جلو خودمو بگیرم سمت اون ادم نرم؟

تو سمت ادم نمیری 

سمت شیطان میری

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

پس بچه اوردنت چی بود دختر

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
خیلی بی ادبی

حالو روزش از تو بهتره.کاش آدم های خودخواهی مثل تو اصلا به دنیا نیان

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

شیطان بدجوری داره رژه میره تو خونه ی تو روبه سمت خدا کن خدا خیلی مهربونه کمکت میکنه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
اون بچه اگه مادرش خیانت کنه بهش میگن مادرت هرزه بود  به نظرت این خوبه

چرا باید خیانت کنه توجیهش چیه ببین اگه بچه نداشت بدام مهم نبود ولی واقعا گناه اون بچه چیه واقعا بگو ببینم چرا باید اینقدر زجر تحمل کنه چون مادرش میخاد به عشقش برسه من خودم زنم میدونم اگر ی زن خودش بخاد میتونه عاشق بشه ولی اگر خودش نخاد نمیتونه این خانومم گویا حال و هوای اون اقا نمیزاره به شوهرش دل ببنده

یعنی وقتی دونفر عاشق همن چکار کنن برن بمیرن   😔

به مردی که می شینه پای زن یه مرد دیگه ، نمیگن عاشق ... 

میگن کسی که شرف نداره .. 

حواستون باشه زندگیتونو به خاطر یه توهم کودکانه نابود نکنید ، زندگی فیلم  نامه های که دیدید نیستن