2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21635 بازدید | 339 پست

ببین زن عموی منم سال ها پیش عشقش نشست زیر گوشش هی میگفت طلاق بگیر بیا با خودم ازدواج کن اینم به هر طریقی شده طلاق گرفت بعدش اون مرده بیشرف بش گفت که وقتی از شوهرتو بچه هات گذشتی حتما یه روزی از منم به خاطر کس دیگه ای میگذری و دیگه ولش کرد و زن عموی منم سالها تنها موند فک کنم بعد ۲۰ سال با یه پیرمرد ازدواج کرد

خدایا مراقب تو دلیم باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۷ ساله ندیدمش من خودم اول بش پیام دادم اون همیشه میکه بچسب ب زندگیت منو ول کن بخاطر اینکه مشکل بر ...

خب چرا بهش پیام دادی؟!وقتی شما نامزد کردی اون اقا هیچ تلاشی نکرد تا بهم بزنی!تو این ۷ سال مطمعن باش بدون زن و دوست دختر نمونده،پس بیخیالش شو،دلم برا شوهر و بچت سوخت!ماهرچی بگیم نصبحته و اخر کار خودتو میکنی پس انشالا خدا کمکت کنه ب بیراهه نری عزیزم🤷‍♀️

بله

طرفت نمیاد سراغت. الان داری زندگیتو نابود میکنی خانم جان. 

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم. 

سرزنشت میکنیم چون مطمینم که تو این 7سال یکبار هم سعی نکردی پایبند زندگیت بشی همش یاد قبلی بودی. 

شوهرت مطمینن دوستت داره ک نمیخواد طلاقت بده بدی هم ک نداره وگرنه حتما قید میکردی. 

فک کن طلاق بگیری خب ک چی فک میکنی خوشبخت میشی

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

عزیزم  گناه شوهرت گناهه  بدبخت روز تا شب    میره سر کار واست   وبرای بچت کار میکنه  اخه قدر شو بدون  عزیزم  او هنوز هفت سال  هفتسال چیزی نیس واسه  طلاق حیفهر باور بکن من ۵ سال زندگی میکنم سنتی ازدواج کردم   یه دختر یک ساله دارم   باور بکن  اصلا کار نمیره اصلا من  نمیتونم نیازام براورده کنم    از لحاظ  مالی  اصلا نمیتونم چیزی دوس دارم بخرم اصلا  نمیتونم بخرم پولی دستم نمیا      توم قدر شوهر  بدون اخه گناهه  بخودا گناهه

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

چندین نفر رو دیدم کار این کار رو کردن دقیقا هم تنها دلیل شون همین بود دوسش ندارم ولی زیر سری داشتن جدا شدن با اون طرف ازدواج کرون و به معنای واقعی بدبخت شدن بعد حالا التماس که بذار برگردم همون خانومایی که میگفتن شوهر ما اه و پیفه  میگن فقط بذار بیاییم خونت بالاسر بچه ها باشیم هر سه مورد هم آقایون ازدواج کردن و زندگی خوب و نرمالو آرومی دارن    

بله

میدونی شرافت و مسئولیت چیه؟

فکر کردی خاله بازیه؟مراقب باش نفرینت نکنه و آه نکشه

شوهر خواهر من یک سال بعد عروسیشون یهو گفت راستش علاقه ای بهت ندارم و مادرم به زور منو آورده خواهرم واسه زندگیش زیاد حنگید اما طرف بی شرف و بی خدا بود خواهرم نفرینش کرد و مهریشو کامل گرفت جوری که اون التماس میکرد آخراش که برگرد و خب باورتون نمیشه روزگارش سیاه شد سیاه

هیچی نداره آبرو هم نداره همه میگن خاک تو سرش در صورتی ۴ سال پیش مامانم خونه بهشون داد بشینن و ۲۵۰ هم جهاز داد

الان کارگری میکنه یارو و یالغوزه

شما رو قضاوت نمیکنم فقط چون دیدم میگم خیلی بترس از خشم خدا خیلی

چندین نفر رو دیدم کار این کار رو کردن دقیقا هم تنها دلیل شون همین بود دوسش ندارم ولی زیر سری داشتن ج ...

بچها حرفاتون خیلی رو تاثیر خوب گذاشت

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

سلام ناراحت نشو لیاقت این زندگی ونداری بایدبا مردی زندگی میکردی که میزددهنت دندونات میریخت شکمت حیف به این مرد حیف به این بچه ..حالاببین کی بهت گفتم اگه اون یارو زندگیتو خراب نکرد اون موقع پشیمون میشی دیگه فایده نداره حالا بشین فکرراتو بکن

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .