2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21625 بازدید | 339 پست

عین منی من فقط بچم ۳ سالشه

اما شوهرم تهدید به مرگ نمیکنه میگه بچه رو میگیرم ازت.

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

از نظرت عشق چیع؟ پیشش ارامش نداری؟

نه کلا بش علاقه پیدا نکردم بعد ازدواج کلا نمیخامش خودشم میدونه ک نمیخامش ولی ولم نمیکنه

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنی همه عشق دارن گل بلبلن 

نه عزیز .منم عشقی نیس کسی دیگه رودوست داشتم منم هنوزم تو قلبم گاهی وقتا بهش فکر میکنم .ولی خوب شوهرم مرد خوبیه زحمت میکشه و بیشتر بخاطر پسرم کنار میام چون آرامش پسرم مهم تره .سخت هست ولی نمیخام بچم بشه بچه طلاق

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
عین منی من فقط بچم ۳ سالشه اما شوهرم تهدید به مرگ نمیکنه میگه بچه رو میگیرم ازت.

چند بار خاسته منو بکشه

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

این کارو با زندگیت نکن تو الان بچه داری به خاطر اون بچه زندگی تو بکن خواهشا اینقدر خودخواه نباش به چیز های خوب فکر کن اون شخص که قبل ازدواج دوسش داشتی و از ذهنت پاکش کن 

عشق کیلو چند....والا من شوهرم شغل ثابت نداره‌....چیزی ک یادم نیست عشقه....دقیقا خوشی زده زیر دلت.....چقد دوستت داره ک طلاقت نمی‌ده.بشین بالا سر بچت....این دوره فقط کار و موقعیت مهمه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
من ب شوهرم بارها گفتم دوستت ندارم ولم کن  نذار فردا کاری کنم بعد بگی خیانت کرد و فلان از الان و ...

عزیز دلم دوست ندارم که نشد حرف همسرتم گناه داره شما وقتی قبول کردی و بله گفتی یعنی مسئولی در برابر زندگیت باور کن اگه همسرتو ولکنی بری حتی بعدش با کسی ازدواج کنی  که بهش علاقه داری زندگیت دیگه به هیچ دردی نمیخوره چون این احساسات مال یه دوره ی زمانیه و بعدش از بین میره بشین سر زندگیت هیچ مردی مثل همسرت برای بچت و خودت نمیشه

اینو بدون اگه جدا بشی هم چون تو اون مرد رو بازی دادی و تو سعی نکردی دوسش داشته باشی و مسبب بی پدر یا مادر شدن یه بچه شدی رنگ خوشبختی رو نمیبینی. من به چشم خودم دیدم این موضوع رو که دارم میگم. اون مرد هیچ گناهی نداره که تو یه روزی زنش شدی اونم به خیال این بوده که دوسش داری و باهات زندگی ساخته اما حالا فیل شما یاد هندستون کرده تاوانش رو اون بچه و مرد بیچاره باید بدن. یکم انصاف داشته باشین بابا. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها