2777
2789
عنوان

اونایی ک دوقلو دارن بیان

144 بازدید | 14 پست

میگم موقعی ک بچه بودن چه جوری شیر میدادین ؟ مثلا همزمان هردوشون میخواستن ؟ یا گریه میکردن ؟ میشه بگید ؟ 

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  

من خواهرم داره جدا جدا میداد بعد سه ماهگی شیر خشک داد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا سعی میکردم یکیشونو  خودم قبل ازینکه اون یکی شیر بخواد سیرش میکردم.ولی هروقتم همزمان میشد یکی رو شیر میدادم و همسرم اون یکی رو بعل میکرد و دور میزدتا اولی سیر بشه.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

امضاتون عالیه👏

ای کاش همه مون این با پوست و استخونمون درک کنیم وبا چشم زخم و طلسم و حسودی زندگی بقیه رو نابود نکنیم

ببخشید استارتر جان من هنوز بچه ندارم نمیتونم کمک تون کنم

خواهر من دوقلو داشت وااااي خيلي سخت بود 😅

معمولا دوتا باهم شير ميخواستن چون از اول شير خشكي بودن و تايم گرسنگيشون باهم تنظيم شده بود ماهم خيلي كمك ميكرديم هركدوممون به يكيشون شير ميداديم

گريه هاشونم باهم بود چون همو بيدار ميكردن

امضاتون عالیه👏 ای کاش همه مون این با پوست و استخونمون درک کنیم وبا چشم زخم و طلسم و حسودی زندگی بق ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون 

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  
اولا سعی میکردم یکیشونو  خودم قبل ازینکه اون یکی شیر بخواد سیرش میکردم.ولی هروقتم همزمان میشد ی ...

چه سخت عزیزم 

من خالم دو قلو داره

وقتی تازه به دنیا اومده بودن تا چندماه پیشش بودم 

شیرخشک بهشون میدادیم یکیشو من یکیشو خالم بعدشم شوهرش کمکش بود 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
خواهر من دوقلو داشت وااااي خيلي سخت بود 😅 معمولا دوتا باهم شير ميخواستن چون از اول شير خشكي بودن و ...

وااای چه باحال همو بیدار میکردن 😁

شیرخودت دادی

تا دوسه ماه اول شیر خودم دادم فقط.سه ماه دوم شیر خشک هم یکی دو وعده در کنار شیر خودم میدادم.شش ماهگی به بعد که عذای کمکی شروع کردم دیگه شیر خشک ندادم.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
تا دوسه ماه اول شیر خودم دادم فقط.سه ماه دوم شیر خشک هم یکی دو وعده در کنار شیر خودم میدادم.شش ماهگی ...

چه خوب من سرجمع سه قاشق شیرم نخوردن یا کم بود یا خوابشون میگرفت از ماه ششم دیگه سینم نگرفتن الان شیرخشک میخورن

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀