میگم موقعی ک بچه بودن چه جوری شیر میدادین ؟ مثلا همزمان هردوشون میخواستن ؟ یا گریه میکردن ؟ میشه بگید ؟
خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمیکند و ثروت آنان رزق مارا کم نمیکند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...
من خواهرم داره جدا جدا میداد بعد سه ماهگی شیر خشک داد
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولا سعی میکردم یکیشونو خودم قبل ازینکه اون یکی شیر بخواد سیرش میکردم.ولی هروقتم همزمان میشد یکی رو شیر میدادم و همسرم اون یکی رو بعل میکرد و دور میزدتا اولی سیر بشه.
خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
امضاتون عالیه👏 ای کاش همه مون این با پوست و استخونمون درک کنیم وبا چشم زخم و طلسم و حسودی زندگی بق ...
خواهش میکنم عزیزم ممنون
خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمیکند و ثروت آنان رزق مارا کم نمیکند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...
اولا سعی میکردم یکیشونو خودم قبل ازینکه اون یکی شیر بخواد سیرش میکردم.ولی هروقتم همزمان میشد ی ...
چه سخت عزیزم
شیرخشک بهشون میدادیم یکیشو من یکیشو خالم بعدشم شوهرش کمکش بود
ANTP_A زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..
خواهر من دوقلو داشت وااااي خيلي سخت بود 😅 معمولا دوتا باهم شير ميخواستن چون از اول شير خشكي بودن و ...
وااای چه باحال همو بیدار میکردن 😁