2777
2789
عنوان

چطوری خونه رو از بابام بگیرم

809 بازدید | 77 پست

بعدفوت مامانم خونه ای که توش هستیم رو بابام بین منو آبجیم خونه رو تقسیم کرد 

بابام۴تاخونه داره 

اونم بااصرار بقیه وواسطه گری فامیلا

هیچ خونه ای به اسم مامانم نبود یعنی کلا مامانم نه به فکرخودش بود نه بچه هاش

من۱۵سالم بود قیمم بابام بودمیتونس خونه رو ازم بگیره

دامادمون هی میگف بابات بره یه خونه دیگه ش بشینه اینو اجاره بدین پولشو بین شما تقسیم بشه اما بابام قبول نمیکرد یامیگفتن چون اسمشون مسکن ملی دراومده این سه دونگ رو بفروشن خونه بهتربگیرن

پافشاری اینارودید بابام بدون اینکه به من اطلاع بده سهم منو دوباره به نام خودش زد گف تاوقتی فلانی(من)شوهرنکرده بلند نمیشم اونموقع سهمشو میدم

فقط دامادتون این وسط 😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما الان داره زن میگیره

یعنی کلا بابام وآبجیم توخونه شریکن

زبونم لال اتفاقی بیفته واسه بابام

سهم منم بین منو خواهرم تقسیم میشه

یا حتی ممکنه زنه متوجه بشه خونه به اسم بابامه دیگ نذاره به اسمم کنه

بابامم میگه به اسمت نمیزنم

دامادمون گف فلانی توزندگی فقط به فکرخودت باش میگه من شاید چن سال دیگ مثل الان نباشم سهم تو رو چون ارث پدرزنمه بگم خواهرتم شریک باشه

چون خودت الان تلاشی نمیکنی خونه رو به نامت بزنه

اما اون نمیدونه بابام خونه رو به نامم نمیزنه

همه فامیلا یادش دادن

الان چندسالته؟

بگو دیگه اجازه دسته خودمه،عاقلترشدم خونروبرگردون،،،،همینجورتوش بشین ،میخای تعهد بدم؟

همه میگن بین دخترات فرق گذاشتی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

هیچکاری نمیتونی بکنی چون خونه به اسم پدرته

انقد اعصابم داغونه

چون واقعا حقم این وسط پایمال شده

منم حریف بابامو وخواهرم نمیشم

نمیدونم چیکارکنم

الان بابامو خواهرم شریکن

اون حرصش گرفتهبه خواهرم میگه بابات این همه خونه داره چرا سهم مارونمیده یانمیزاره بفروشیم

دامادتون بره طلب سهم ارث از پدر خودش کنه

پدر ادم تا زنده اس که ارث نداره بعد فوتش هرچی موند تقسیم میکنن

چقدر ادما پرو وقیح شدن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

انقد اعصابم داغونهچون واقعا حقم این وسط پایمال شدهمنم حریف بابامو وخواهرم نمیشمنمیدونم چیکارکنمالان ...

به پدرت بگو خدایی نکرده سرت رو بذاری زمین دوباره سهم تو بین خواهرم تقسیم میشه یعنی به من سهم کمتری میرسه سهم خودمو به نامم کن

به دامادتون رو نده به اون ربطی نداره

ولی به بابات بگو باید سهمم رو به نامم بزنی اگر نزنی نمیزارم زن بگیری و بیاد اینجا دعوا راه مینندازم باهاش

خلاصه تهدید کن تا بگیری ولی به داماد رو نده دخالت کنه

دامادتون برای دنگ شما نقشه کشیده. بذار پیش بابات بمونه بهتره.

اگه پدرش فوت کنه از سهم پدرش دوباره به خواهرش میرسه عملا خواهرش این وسط سهم بیشتری داره میبره پدرش باید به اسم اسی بکنه