2777
2789
عنوان

کیا طرفشون پارانوئیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 162 پست
خیلی بده که ادم نمیتونه با کسی درد و دل کنه  چون دیگران فکر میکنن که حتما شوهرش یه چیزی ازش دی ...

اگه بچه نداری به نظرم ولش کن اگه بچه داری خوب قضیه فرق می‌کنه گرچه من با یه بچه دارم جدا میشم

خودت گذشتن چجوری بوده خیانت دیدی

من نه اصلا ۵سال بااین شوهرم دوست بودم خیلی خوب بودیم هیچ مشکلی نبود بعدم ازدواج کردیم ولی من از اولم اینجوری بودم من اصلا همیشه ترس از این دارم خیانت ببینم یا همیشه فکر میکنم هیچکس دوسم نداره

👈🤷👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=170705970]کمکش کن درست بشه چون اونم واقعا دست خودش نیست من خودم درگیر این مشکلم درکشون میکنم واقعا دست خودش نی ...[/QUOسه ماه که دارو خورد اونم با دعوا بهتر شد 

ولی الان دیگه نه دارو میخوره نه مشاوره میاد 

منم دوباره براش مشاوره تلفنی گرفتم 

ولی تا کی دیگه 

الان حق ندارم بدون خودش تا سر کوچه برم .

منی که تا پارسال باشگاه میرفتم 

کلاس زبان میرفتم 

خودم ماشین داشتم 

ولی الان به معنی واقعی یه زتدانی بیش نیستم

من نه اصلا ۵سال بااین شوهرم دوست بودم خیلی خوب بودیم هیچ مشکلی نبود بعدم ازدواج کردیم ولی من از اولم ...

اون دوست داشته که بعد از ۵سال دوستی باهات ازدواج کردی عزیزم میخوایی زندگیه سالمی داشته باشی این اخلاقت رو کم کم کمش کن چون باعثه نابودیه زندگیه

به قوله استادمون همیشه می‌گفت اگه طرفت رو نخواستی بهش گیر بده تا بپره

اون دوست داشته که بعد از ۵سال دوستی باهات ازدواج کردی عزیزم میخوایی زندگیه سالمی داشته باشی این اخلا ...

خودم تازگی حس کردم باید مشاوره برم دیگه واقعا بیچاره خستس چیزی نمیگه ولی معلومه من حتی شبا میخوابه نمیتونه پشتشو بمن بکنه سریع میگم پشتشو کرد که با گوشیش اس بده یاکاری بکنه همش رو به من میخوابه

👈🤷👉
اگه بچه نداری به نظرم ولش کن اگه بچه داری خوب قضیه فرق می‌کنه گرچه من با یه بچه دارم جدا میشم

من یه پسر ۱۰ ساله دارم یه دختر ۳ ساله

چه میدونستم بعد از ۱۰ سال یادش میافته که غیرتی بشه 

وگرنه دیگه بچه دوم نمیاوردم

نه  دو ماه نیس ازدواج کردم ولی ی سال و نیم عقد بودم تو عقدم خیلی اذیتم کرد ولی نامردا خونواد ...

الآنم خیلی وقت داری جوونی به نظرنچم اگه آنقدر داری زجر میکشی جدا شو با خانوادت صحبت کن بگو چقدر اذیتی

الآنم خیلی وقت داری جوونی به نظرنچم اگه آنقدر داری زجر میکشی جدا شو با خانوادت صحبت کن بگو چقدر اذیت ...

بخدا ی ماه صبح تا شب همششش گریه

نه خواب دارم نه خوراک

وزنم شد ۴۵

ریزش مو

تپش قلب

افسردگی و صدتا مریضی 

ولی اصلااااا درک نمیکنن واقعا خستم

خودم تازگی حس کردم باید مشاوره برم دیگه واقعا بیچاره خستس چیزی نمیگه ولی معلومه من حتی شبا میخوابه ن ...

خوب اینم یه نوع بیماریه برو مشاوره  وقتی آدم بی دلیل اینجوریه یعنی یه جای کار میلنگه