2777
2789
عنوان

کیا طرفشون پارانوئیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 162 پست
شوهر منم پارانویا داره  البته اوایل به این شرت نبود و راحت زتدگی میکردم  تقریبا ۱۰ سال ب ...

خوب این حساسیتو همه مردان یکم دارن بعضیا بیشتر ولی پارانویید یعنی به همه چی بدبینن

بخدا منم آخه شوهر من فقط به من شک‌نداری به همه شک داره  آدمای پانویید خیلیم کینه ای هستن

تف تو ذاتشون ک دیونمون کردن

شب و‌روز دعا میکنم‌نجات پیدا کنم‌از دستش 

ی ماهه خونه بابام انقد دارم عذاب میکشم

میترسم بزور منو ببره خیلی میترسم

از ی طرف خونوادم هم پشتم نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به خودش نگید...اول خودتون تنها باید برید پیش روانشناس و اوضاع زندگیتون رو کاملا توضیح بدید واسش، ...

هیچوقت نمیره اصلا حرف هیچ دکتری قبول ندارمیه بار ازش جدا شدم الآنم بعد10سال دارم به یه بچه3ساله ازش جدا میشم

خوب این حساسیتو همه مردان یکم دارن بعضیا بیشتر ولی پارانویید یعنی به همه چی بدبینن

شوهر من اولش که بیماریش شروع شد ۶ ماه از کنار من تکون نخورد 

با من میومد خونه مامانم و برمیگشت 

نون میخواست بخره میگفت باید با هم بریم 

که من خونه نمونم 

بخدا دست خودم نیست یک ثانیه گوشیشو بگیره دستش من نتونم بفهمم چیکارمیکنه اتیش میگیرم دیگه باید چندروز ...

نه عزیزم اینجوری نباش اگه تا حالا بهت خیانت نکرده انقد بهش گیر نده اینو خواهرانه میگم این کارت باعث میشه یه روزی ولت کنه

هیچوقت نمیره اصلا حرف هیچ دکتری قبول ندارمیه بار ازش جدا شدم الآنم بعد10سال دارم به یه بچه3ساله ازش ...

از الان ناامید نباشید..حداقل یه بار امتحان کنید شانستونو...خودتون تنها بدون همسرتون برید پیش روانشناس...این همه سال صبوری کردید..برید ببینید روانشناس چی میگه، من خیلی موارد مثل شما خونده بودم که با کمک روانشناس و روان پزشک مشکلشون کاملا یا تقریبا حل شده...در هر صورت تصمیم با خودتونه❤

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
نه عزیزم اینجوری نباش اگه تا حالا بهت خیانت نکرده انقد بهش گیر نده اینو خواهرانه میگم این کارت باعث ...

هیچکاری نکرده بیچاره مدام درحال ثابت کردن به منه که کاری نکردم بازم ته دل من میگه‌نه یجای کار میلنگه خیلی بده توهم سعی کن شوهرتو ببری دکتر

👈🤷👉
خیلی بده که ادم نمیتونه با کسی درد و دل کنه  چون دیگران فکر میکنن که حتما شوهرش یه چیزی ازش دی ...

کمکش کن درست بشه چون اونم واقعا دست خودش نیست من خودم درگیر این مشکلم درکشون میکنم واقعا دست خودش نیست شاید دلش نخواد اینحوری باشه ولی نمیتونه نباشه

👈🤷👉
بعضی وقتا این شک نتیجه یه تجربه تلخه

برای شوهر من میدونه از کجا شروع شد 

من دوبار رفتم مدرسه پسرم از طبقه بالا صدای ویبره گوشی میاد 

اینم توی خونه دنبال گوشی میگشته 

فکر میکرد من یه گوشی دیگه دارم قایم کردم