2777
2789
عنوان

کیا با ذکر جواد الائمه حاجت روا شدن

228 بازدید | 23 پست

یادمه شب تا صبح گریه کردم فقط امام جواد صدا کردم چند روز بعد مشکلم ب صورت معجزه اسایی  برطرف شد ولی الان ی مشکل دیگه دارم یا جواد الائمه ترو قسم میدم توک  سریع حاجت روا میکنی  این مشکل منو هم برطرف کن 😔

منم از امام جواد زیاد حاجت گرفتم 

من صلوات نذر میکردم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ايشون باب الحوائج هستند

ذكر خوبي رو گفتي🌹

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

منم دعا کنید یه درد خیلی بزرگ دارم😭😭

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

برات سوره توحید رو میخونم گلم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

بچه ها ختم استغفار و آیت الکرسی داریم تلگرام ۹ نفر دیگه میخوایم تکمیل بشه. اگه دوست دارین شرکت کنین بهم درخواست دوستی بدین تا لینک گروه رو واستون بفرستم

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.

انشاالله مشکلت حل شه😔

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔
بچه ها ختم استغفار و آیت الکرسی داریم تلگرام ۹ نفر دیگه میخوایم تکمیل بشه. اگه دوست دارین شرکت کنین ...

من حالم بده خیلی بد. مجازیامو پاک کردم. نمیتونم بگم چرا😭 ه میشه تو یه روز از ختمتون از بچه ها بخواه برا منم یه دونه بخونن؟ لطفا.  بخدا ثواب داره حاجت روا بشن انشالله. 

تورو خدا یادت نره. فقط از عهده این کاری که شروع کردم بربیام.😭😭

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
من حالم بده خیلی بد. مجزیامو پاک کردم. نمیتونم بگم چرا😭 ه میشه تو یه روز از ختمتون از بچه ها بخواه ...

عزیزم حتما فردا میگم واست دعا کنن . ولی ختممون ۴۱ روزست . اسمت رو بگو فردا بگم واسه رفع مشکلت دعا کنن

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
عزیزم حتما فردا میگم واست دعا کنن . ولی ختممون ۴۱ روزست . اسمت رو بگو فردا بگم واسه رفع مشکلت دعا کن ...

خدا ارزوهاتو براورده کنه.

این اخرین فرصت زندگیمه. اگه نشه حتما کارم به بیمارستان و ... میکشه. حسرتش رو دلم میمونه. تورو خدا دعام کنید.  تو این کار موفق بشم.  جلو خونوادم خراب نشم.😭  من عسلم.