2777
2789
عنوان

کنکوری ها🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 69 پست
بچه ها ببخشید اینو میگم ولی من این روش رو بارها با افراد مختلف امتحان کردم و کم دیدم که جواب بده

عزیزم ما با توکل ب خدا شروع میکنیم و فقط تلاشه ک باعث میشه جواب بده ن چیز دیگع ای

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
خب برنامه بلند مدت من ب این صورت هست ک میخام حتماا حتماا تا عید سه پایه رو جمع کرده باشم و ی دور خون ...

منم برنامم همینه گلی 

به اینصورت که از الان تا۲۰ بهمن دهم و جمع کنیم با مقداری از دوازدهم 

و از ۲۱ بهمن تا اخر اسفند یازدهم و دوازدهم و جمع کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  چند نفر دیگه ام هستن اونا رو ام تگ کن چون تو تاپیک گفتن .ولی لایک نکردم  البته لط ...

باشه عزیزم 

دوم اینکه اصولاااا یه چند نفری اون بین کم کاری دارن و بی شک روی بقیه تاثیر منفی میزاره. من اگه به عنوان مثال هم تیمی هام کم کار کنن ناخوداگاه شل میخونم میگم خب من بهترم با همین کم کاری هم... یه عده ای میخوان کم نیارن ا ساعت مطالعه ی الکی میگن مثلا ۱۳ ساعت که فقططط تخریب روحیه میکنن . میدونم میگین مگه طرف مریضه ببخشید ولی واقن همچین ادمایی هستن:)

دوم اینکه اصولاااا یه چند نفری اون بین کم کاری دارن و بی شک روی بقیه تاثیر منفی میزاره. من اگه به عن ...

درسته عزیزم 

ولیییی این تاپیک واسه اینه شروع کنیم قویییی

من مطمئنم میشه 

هر چند حرفت درسته ولی اون برمیگرده به ادمی که میخواد تلاش کنه

عزیزم ما با توکل ب خدا شروع میکنیم و فقط تلاشه ک باعث میشه جواب بده ن چیز دیگع ای

من این روشو امتحان کردم. کنکوری تجربیم تیزهوشان میخونم با خرخون ترین بچه ها هم اینکارو کردم بعد یه هفته کلا همه چی داغون شد و از اول باید برنامه میریختم و کلا همه چی بهم میریخت. دلم نمیخواد اشتباه منو یکی دیگه تکرار کنه اخه. سومین دلیلمو هم بهت میگم گلم

منم برنامم همینه گلی  به اینصورت که از الان تا۲۰ بهمن دهم و جمع کنیم با مقداری از دوازدهم  ...

خب حالا منابع من

زیست نشر الگو میخونم ،خیلی سبزهم دارم ولی فعلا فقط نشر الگو جاهایی ک متوجه نمیشم رو دی وی دی حرف اخر میبینم چون من دیپلمم تجربی نیست

ریاضی مهرو ماه

فیزیک و شیمی خیلی سبز

دینی و عربی خیلی سبز

زبانم ضعیفه فعلا جزوه خوانی میکنم

و ادبیات هم موضوعی گاج 

و برای زبان فارسیش فیلم میبینم

این یه بحث روانشناسیه. اول از همه اینکه ساعت مطالعه هر فرد فرق داره یکی با ۱۰ ساعت یه مطلبو میگیره ی ...

ما برنامه بلند مدتمون یکیه ولی برناما و تایم مطالعه روزانه با خود شخص هستش که با توجه به تواناییهاش میچینه 

این یه بحث روانشناسیه. اول از همه اینکه ساعت مطالعه هر فرد فرق داره یکی با ۱۰ ساعت یه مطلبو میگیره ی ...

بنظرم اینجا اگه ببینیم دوستامون تو اون ساعت بیدارن و میخونن واسمون انگیزه میشه حالا جزئیات درسی  هر کسی متفاوته قطعا

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰

سومین دلیل من اینه که اینکارا باعث میشه شما برین سمت گوشیتون درحالی که اگهههه گوشیو جمع کنین و خودتون بخونین و سعی کنین کمی و کیفی با خودتون رقابت کنین و هرروز بهتر از روز قبل باشین اینجوری زندگیو بردین. و ضمانت میکنم استرس این روش نسبت به روش شما یک هزارم هست:)

بنظرم اینجا اگه ببینیم دوستامون تو اون ساعت بیدارن و میخونن واسمون انگیزه میشه حالا جزئیات درسی  ...

منم اینجوری فکر میکردم:) ولی واقعا اینطوری نیست

حالا دوست دارین امتحان کنین نمیدونم والا

من چیزیو که باید میگفتم گفتم. قصدم قانع کردن شما نیست. وظیفه م این بود راهی رو که رفتم و اشتباه بود رو گوشزد کنم بهتون دیگه بقیه شو خودتون مختارین . خواستین گروه هایی رو میشناسم از بچه های تیزهوشان که اینکارو میکنن تو تلگرام فکر میکنم فضای اونجا راحتتر باشه ولی بازم توصیه م اینه نکنین اینکارو:)))