2777
2789
عنوان

کنکوری ها🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 69 پست

میگم دوستان برنامه مرورتون چجوری تنظیم کردین  من نمیدونم چجوری بنویسم هر بخشو جداگونه تاریخ بزنم واسه مرورش اگه کسی میدونه لطفن راهنمایی کنه ممنون😊

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم  برنامه بلند مدت یکی باشه  حالا هر کی با توجه به توانایی هاش برنامه روزانشو بچینه

اره دقیقااا 

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

خب دوستان کسانی ک لایک کرده بودن رو تگ کردم بجز ترانه ک خودشون اومدن💛

دوستان بنظرم همین ک کم باشیم بهتره ولی اگه بازهم کسی خواست اضافع شه عیبی نداره

من برنامه خودم رو میزارم 

صبح ساعت ۶ بیدار میشم

تا ۷ نماز و صبحانه 

تا ۸ ورزش 

از ۸ تا ۱۲ ی تایم خوندن دارم

از ۱۲ تا ۲ نماز و استراحت و نهار 

از ۲ تا ۵ گاها ۶ هم ی تایم 

من فعلا برای شب برنامه ندارم اما کم کم میخام اضافه کنم 

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

خب برنامه بلند مدت من ب این صورت هست ک میخام حتماا حتماا تا عید سه پایه رو جمع کرده باشم و ی دور خونده باشم و خلاصه کرده باشم جاهایی ک میخام رو 

میدونم سخته اما من حتما باید بتونم و دارم تلاشمو میکنم چون معتقدم بعد از عید فقط باید مرووور و مرووور و مروور باشع 

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
خب دوستان کسانی ک لایک کرده بودن رو تگ کردم بجز ترانه ک خودشون اومدن💛 دوستان بنظرم همین ک کم باشیم ...

عزیزم 

چند نفر دیگه ام هستن اونا رو ام تگ کن چون تو تاپیک گفتن .ولی لایک نکردم 

البته لطفا😘❤

این یه بحث روانشناسیه. اول از همه اینکه ساعت مطالعه هر فرد فرق داره یکی با ۱۰ ساعت یه مطلبو میگیره یکی با ۵ ساعت تو این روشی کمی مقایسه میکنین و خب اونی که ۵ ساعت خونده خودشو سرزنش میکنه در حالی که از نظر کیفی شاید تو یه سطح باشن این اولین دلیل