2777
2789
عنوان

کنکوری ها🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 69 پست
یعنی الان کارمون اشتباست؟

بله. این رقابت از نوع ناسالم هست که تخریب روح و روان شما رو به دنبال داره. یه دفتر بردار عزیزم. توش بنویس چقد میخونی و چند تست. فرداش باید بهتر باشی . یا تست بیشتر بزن یا بیشتر بخون. این سبک رقابت با خود سالم ترین راهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چیزیو که باید میگفتم گفتم. قصدم قانع کردن شما نیست. وظیفه م این بود راهی رو که رفتم و اشتباه بود ...

عزیزم میفهمم چی میگی 

این روش مطمنه ب شرطی ک تلاش پشتش باشه 

بازهم ممنونم از نظر شما مهربوون

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
بله. این رقابت از نوع ناسالم هست که تخریب روح و روان شما رو به دنبال داره. یه دفتر بردار عزیزم. توش ...

این درسته 

ولی از تجربه های بقیه استفاده کردن و بهم روحیه دادن خیلی خوبه .

ممنونم از نظرت گلم

عزیزم میفهمم چی میگی  این روش مطمنه ب شرطی ک تلاش پشتش باشه  بازهم ممنونم از نظر شما مهر ...

امیدوارم بینش پشیمون نشین 

موفق باشین دوستان:))) ولی دلم میسوزه کاش وقتتونو هدر ندین واقعا و کاش یکی به من میگفت اینارو 

منم برنامه طولانی مدتم بستن پایه ها قبل عید و تمرکزم  رو دوازدهمه وبعد عیدم مرور

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
امیدوارم بینش پشیمون نشین  موفق باشین دوستان:))) ولی دلم میسوزه کاش وقتتونو هدر ندین واقعا و ک ...

عزیزم ما الان فقط روش ها و کارهایی که باهدفمون نزدیکمون میکنه رو با هم اشتراک میزاریم باقیش با بچه هاست که چقدر تلاش کنن

این درسته  ولی از تجربه های بقیه استفاده کردن و بهم روحیه دادن خیلی خوبه . ممنونم از نظرت گلم

عزیزم اینکار مشاور هست. ارتباط با دوستان کنکوری برای ادم سمهههه خالصه. اصلا پویزن هست که میریزه تو روح و روانت. خودت بهتر میدونی .

بچه ها قرار نیس همیشه اینجا باشیم هر موقع تونسین بیاین و گزارش بزارین 

من خودم تو برنامه روزانم همیشه زیست رو دارم 

ینی هر روز 

یک روز درمیان ریاضی و فیزیک و شیمی

و دور درمیون عمومی ها 

حالا خاسین عکسشو میزارم 

فعلا من میرم ادامه درسم

اگه پیشنهادی دارین بزارین

و اینکه اینجا قرار نیس همه عین هم باشیم 

فقط گزارش بزارین تا هر روز سعی کنید بهتر شین

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
عزیزم ما الان فقط روش ها و کارهایی که باهدفمون نزدیکمون میکنه رو با هم اشتراک میزاریم باقیش با بچه ه ...

lol اوکی هرکاری صلاح میدونین انجام بدین. اصلا تصمیم ندارم به زور صلاح یکیو بخوام❤

بچه هایی که هستین میخوایید برنامه های بلند مدت تا عیدمون و بگیم؟

برنامه همه همینه: جمع بندی پایه و دوازدهم تا عید و خلاصه نویسی و تست زیاد بعد عید فقطططط مرور.😂

واقعا لطف خدا به من بود اومدم این تاپیک دمت گرم اسی جون