معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26651 عنوان (توپ بادی یا گوزن بادی) مادرای بچه دار بیاین 122 بازدید | 11 پست سلام برای بچه هاتون توپ بادی خریدین یا گوزن بادیمن گوزن بادی دارم برای پرش و بازیبنظرتون توپ بادی بخرم یا نمیخواد همون کارو میکنهیاعلاقه بچه به توپ یچیز دیگس ؟؟؟؟؟ازتجربیاتتون بگین الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲 امروز | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26651 با گوزن خیلی بازی میکنن توپ بدرد بچه نمیخوره جدی؟ الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ریحانا1401 عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1911 جدی؟ اره دختر من از صبح تا شب روش بپر بپر میکرد مهمون اومد خرابش کرد باز میخام برم درستش کنم
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26651 اره دختر من از صبح تا شب روش بپر بپر میکرد مهمون اومد خرابش کرد باز میخام برم درستش کنم چندسالشه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ریحانا1401 عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1911 چندسالشه دوتا دارم ۵سال و نیم و ۳سال و نیم اما دختر کوچیکم بیشتر باهاش بازی میکرد
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8313 دختر من عاشق اسب بادی و پسرم فقط با توپ بادیش بازی میکنه مامان سه تا قندعسل
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26651 دوتا دارم ۵سال و نیم و ۳سال و نیم اما دختر کوچیکم بیشتر باهاش بازی میکرد خداحفظشون کنه الهی الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26651 دختر من عاشق اسب بادی و پسرم فقط با توپ بادیش بازی میکنه چه جالبدختر من دوسالشه عاشق توپه گوزنشو چون نمیتونه استفاده کنه فعلا نگاش نمیکنه اصلاهمون توپ ک عکسشو کذاشتم زنه رو راضی کردم دویس میده میگه توپش محکمه ولی عکس نداره طرحهای کارتونی روش ندارهبرای بچه مهمه؟ الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26651 دختر من عاشق اسب بادی و پسرم فقط با توپ بادیش بازی میکنه توپ پسرت چندسانتبه خودش چندسالشه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8313 چه جالبدختر من دوسالشه عاشق توپه گوزنشو چون نمیتونه استفاده کنه فعلا نگاش نمیکنه اصلاهمون توپ ک عکس ... نه برای پسر بچه اصلا عکس و طرحش مهم نیس ولی دخترا چرا از چیزای فانتزی و عروسکی خوششون میادپسر من کوچیکه ولی توپش خیلی بزرگه از اینی ک عکس دادی بزرگ تر مامان سه تا قندعسل
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26651 نه برای پسر بچه اصلا عکس و طرحش مهم نیس ولی دخترا چرا از چیزای فانتزی و عروسکی خوششون میادپسر من کوچ ... من خودم ی توپ بزرگ دارم موقع بارداری ازش استفاده میکردم ولی برای بچه خیلی بزرگهپسر شما چندسالشه عزیزم الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲