سلام من این ماه ۵ روز تاخیر داشتم تاحالا اتفاق نیافتاده بود روز دوم تاخیری هم بیبی هم آزمایش منفی شد آزمایشگاهی گفت دوباره چهار روز دیگه بیا آزمایش به نظرتون برم یعنی ممکنه باردار باشم باوجودی که آزمایش منفی شده بعد از دوروز تاخیری؟☹️
من از وقتی اقدام میکنم همش با ده روز تاخیره.امید داشته باش ولی
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی چه موقع باردار میشی؟وقتی که بی تفاوت بی تفاوت باشی،بیقرار نباشی،استرس نداشته باشی، و همشم بگی هروقت خدابخواد....هرموقع به چنین حالی قلباً و عقلاً دچار شدی بارداری میشی
من ۵ روز به پریودم مونده بود بی بی چک و آزمایشم مثبت شد هر دو بارداریم در صورتی که دوستم ۹ هفته بود تازه بی بی چکش هاله انداخت . هر بدنی یه جوره نمیشه گفت
📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐