2777
2789
عنوان

آز منفی ☹️🙃

165 بازدید | 23 پست

سلام من این ماه ۵ روز تاخیر داشتم تاحالا اتفاق نیافتاده بود روز دوم تاخیری هم بیبی هم آزمایش منفی شد آزمایشگاهی گفت دوباره چهار روز دیگه بیا آزمایش به نظرتون برم یعنی ممکنه باردار باشم باوجودی که آزمایش منفی شده بعد از دوروز تاخیری؟☹️

من از وقتی اقدام میکنم همش با ده روز تاخیره.امید داشته باش ولی

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

دختر این همه تو سایت میگیم بذارین ۵ روز ی هفته از موعد بگذره بعد آز بدین ...

خوب الکی ک نمیگیم.

اگرم ازمایشت مثبت میشد بتات پایین بود و بازم میگفتن بیا برا تکرار....

چون زود رفتی .

حالا بمون اگه پری نشدی بی بی چک بزن دوباره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر این همه تو سایت میگیم بذارین ۵ روز ی هفته از موعد بگذره بعد آز بدین ... خوب الکی ک نمیگیم. اگ ...

آخه من هرجا خوندم نوشته بود بعد از یک روز تاخیری 

پس دوباره هفته بعد آزمایش بدم 

آخه من هرجا خوندم نوشته بود بعد از یک روز تاخیری  پس دوباره هفته بعد آزمایش بدم

میگم ک اونوقتم از مثبت بشه میگن بتا پایینه گلی و دوباره باید تو شک بمونی و باز هزینه کنی آز رو تکرار کنی .

اره صبر کن یا پری میشی ک هیچی یا نمیشی و دوباره تست بده

میدونی چه موقع باردار میشی؟وقتی که بی تفاوت بی تفاوت باشی،بیقرار نباشی،استرس نداشته باشی، و همشم بگی ...

وای من دقیقا همین شد برام خیلی خوب گفتی من فوقش میخواستم بگم مث هنه میگفتم وقتی بیخیال بشی باردار میشی . واکثرا این جمله ی کلیشه ای رو قبول نمیکنند ❤

خخخخ ن اخه هزینه وانتظار الکی باید متقبل بشه دوباره .نزدمش ک 😁❤

من ۵ روز به پریودم مونده بود بی بی چک و آزمایشم مثبت شد هر دو بارداریم در صورتی که دوستم ۹ هفته بود تازه بی بی چکش هاله انداخت . هر بدنی یه جوره نمیشه گفت

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐