2777
2789
عنوان

جای کتک شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 68 پست
عزیزم این دفعه باید ببخشیش چون هر دو تاتون مقصر بودی و اولین بارش بوده ..... اگ دیدی داره ب دست بزنش ...

همين دفعه اول بايد جلوش وايسه وگرنه دفعه بعد طوري ميزنه كه ناقص بشه

بعدم عكس تو واتس اپ گذاشتن شد تقصير؟؟؟×!!!!!!!!!!!! شد دليل كتك زدن؟!!!!!!!!!!

ديگران راقضاوت نكنيم.
منو خانومم خیلی با هم خوبیم  حرف بد هم به هم نمیزنیم چه برسه به دعوا در واقع کاری نمیکنیم ک ب ...

خانومت در جریانه ک توی نی نی سایتی؟ همین ک پاشدی اومدی نی نی سایتی یکی از کاراییه ک طرف مقابل باهاش ناسازگاره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شكايتت موضوع نفقه هم بنويس سر سه ماه زندان و توقيف اموال مياد واسش حالا نميخاي هم پيش بري چند مر ...

اگه شوهره رفت زندان تا اخر عمرشون زندگی تیره و تاریکی خواهند داشت و سر همه چیز بحثشون میشه

شرایط رو درک نمیکنید مشاوره غلط ندید

البته با شما نیستما کلی میگم🙏

A💖A

چقدر بده یه زن عزت نفس نداشته باشه که بگه ببخش!!! یا بگه مگه چی گفتی؟ یا بگه کی مقصر بود!!!!

مگه فرقی میکنه ؟ اون وحشی نباید بزنه اصلا ربطی به اینکه چی بوده نداره

تا کی انقدر خوار و ذلیل میمونید که از کتک خوردن بگذرید!!!

استارتر برو ازش شکایت کن و حسابشو برس که بار آخرش باشه روانی میشه

مگه جنگله که وحشی بازی در میارن؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بعضی خونواده ها قبول نمیکنن دیگه ،،،،،  فضولات هم زیادن اوف

يع بار كه تو دهني بخورن و داداش جونشون بيفته تو درد سر فوضولي كردن يادشون ميره

خواهر شوهر من به شوهرم گفت عكس پروفايلتو با خانومت نذار همه عكس خانومتو داشته باشن

ازون روز به بعد تمام عكسهاي پروفايلهاي خودم وشوهرمو دونفره كردم تا باشد كه فوضولي نكند

ديگران راقضاوت نكنيم.
منو خانومم خیلی با هم خوبیم  حرف بد هم به هم نمیزنیم چه برسه به دعوا در واقع کاری نمیکنیم ک ب ...

معلومه 

از خوبی زیاده که کاری بهم ندارید و تو نی نی سایت میچرخی!!!!!!😑😑😑😑😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
همين دفعه اول بايد جلوش وايسه وگرنه دفعه بعد طوري ميزنه كه ناقص بشه بعدم عكس تو واتس اپ گذاشتن شد ت ...

خب باشه قبول دارم اما فک باید ببخشش این دفعه چون بار اولشه .... شما فک می‌کنی اگ بره قانون پزشکی یا بره شکایت کنه زندگیش خوب میشه یا بدتر ؟؟

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

وای من قربون شوهره خانومت بشم 

چه زندگی شادی دارید😍

اولین مرد غریبه ای بودی که شناختمت و دوستت داشتم😍       💝Arya💝

ببین اسی اینجا هرکس میاد با شرایط خودش مقایسه می‌کنه بت میگه چکار کن 

ببین ممکنه اگه شکایت کنی شوهرتم طلاقت بده  میتونی جدا شی پشتوانه مالی داری؟ 

به فکر این روزا باش 

هر احتمالی رو بررسی کن .

الکی حرف اینو و انو گوش نده 

کار شوهرت خیلی خیلی زشته و در شأن یک مرد نیست  شما دو گزینه دارری یا زندگی که با بخششه. یا جنگ و خصومت که راهش فک کنم منجر ب طلاق باشه

بازم فکراتو بکن

اگه شوهره رفت زندان تا اخر عمرشون زندگی تیره و تاریکی خواهند داشت و سر همه چیز بحثشون میشه شرایط رو ...

اولا ميتونه تو هر مرحله اي رضايت بده و فقط حالي شوهره كنه كه مملكت قانون داره و حق دست درازي نداره و نفقه وظيفه شه

بعدم مرتيكه غلط اضافي نكنه كه زندگيش تيره و تار نشه

مشاوره غلط هم شما ميدي كه ميگي ببخش چون جسور ميشه شوهرش و دفعه بعدي بدتر ميزنه

ديگران راقضاوت نكنيم.