2777
2789

بخاطر اینک میفرستم پشتیبانی نباید چیزی بگم ولی خیلی حرص خوردم بارداذم هستم واگذارش میکنم ب خدا 

۹ مهر ثبت سفارش ی لباس داشتم چیزی نبود ک نیاز ب دوخت داشته باشه اماده بود ولی الان ۶ ابانه من هنثز درگیرشم و تو این مدت پشتیبانی هیچ کاری نکرده 

اصلا پیگیری نمیکنه من و غرفه رو انداخته ب جون هم 

خدا لعنتش کنه واقعا خیر نبینه 

از باسلام تا میشه خرید نکینن چون مشکلی پیش بیاد پشتیبانی نداره

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چندروزپیش سایز۶۰برای پسرم سیوشرت سفارش دادم ۵۰فرستاده ۱تومن هم هزینش شدچقدرگفتم مرجوع کنیدنکردگفتم شکایت میکنم گفت بکن لعنتیا

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروزپیش سایز۶۰برای پسرم سیوشرت سفارش دادم ۵۰فرستاده ۱تومن هم هزینش شدچقدرگفتم مرجوع کنیدنکردگفتم ش ...

اخرش چی شد الان منم تو این مرحله ام 

چ پشتیبانی مضخرفی پس🥴

خیلی واقعا من فکر میکردم سایت معتبری باشه ولی تا وقتی خوبه ک همه چی خوب پیش بره یکی ب پشتیبانی نیاز پیدا کنه اصلا فایده نداره و پیگیری نمیکنن

اخرش چی شد الان منم تو این مرحله ام

هیچی حوصله فتاوشکایت نداشتم گفت بایددقت میکردی پایین پست گفتیم مرجوع نداریم گفتم آخه لعنتی تواشتباه کردی نه من.هیچ آخرش به یکی ازرفقام فروختم

چرا نمی فرستن؟حرفشون چیه؟

اول نمیفرستاد بعد از یک ماه فرستاد اونم با چند بار سرکار گذاشتن و کد جعلی گذاشتن 

وقتی رسید دستم دیدم چیزی ک فرستاده اصلا محصولی نبوده ک عکسشو گذاشته مغایرت داشت به تیک اشغال فرستاده 

پشتیبانی فقط درخواست مرجوع منو قبثل کرد و گفت خودت برو ادرس بگیر پس بده 

خب غرفه دار از قبل ارسال شروع کرده فحش دادن ب من الان میاد ادرس بده؟ 

ب جا ادرس حش میده فقط 

و پشتیبانی فعلا کاری نکرده یه هفته شده 

بعد اون زمانم ک ارسال نمیکرد گفتم اینو لغو کنین وقتی کد جعلی میزاره لغو نکردن

پول رو کامل پرداخت کردی؟؟ باسلام تا جنس بدستت برسه و بعد تایید کنی پول به حساب غرفه دار میره

پول تو باسلام مونده ب غرفه دار ندادن منتها کاریم نمیکنن ب نفعشونه پول تو حسابشون باشه دیگ 

پیگیری نمیکنن مشکل حل نشه هر چی بیشتر طول بکشه میشه سود براشون 

من از با سلام خریدی نداشتم تا حالا ،ولی شنیدم میگفتن یا جنس دست مشتری نرسه و تایید نکنه رسیده دستم ...

اتفاقا همینه درستت، شما باید حواستون باشه تا قبل از زمان تحویل که مشخص کرده اگه به دستتون نرسید سریع گزارش بزنید و اجازه ندید که مبلغ پرداخت بشه برای خریدار، اونوقت پولتون دست باسلام میمونه و یه مدت خریدار فرصت داره خودش پیگیری کنه و اگه موفق نشد نهایتا پول شما برمیگرده به حسابتون

با سلام جایی نداره نظرات رو بنویسید؟

نه عزیزمن ازباسلام هیچ وقت خریدنکردم این که گفتم ازاینستابود